HomeHL-9Το «ευχαριστώ» του Οδυσσέα Ζώρα: Έκλεισε ένας κύκλος 30 ετών

Το «ευχαριστώ» του Οδυσσέα Ζώρα: Έκλεισε ένας κύκλος 30 ετών

Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπειτα από τριάντα και πλέον χρόνια, συνεχούς και γόνιμης παρουσίας του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για τον πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Οδυσσέα Ζώρα, έκλεισε ένας σημαντικός επαγγελματικός κύκλος, που περικλείει τα καλύτερα, ίσως, επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια, τις πιο ενδιαφέρουσες και μεστές εμπειρίες ζωής.

«Η αφυπηρέτησή μου λίγες μέρες πριν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και η αποχώρησή μου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου  είναι στενάχωρη προσωπικά. Ωστόσο κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο καθηγητής, σε μια επιστολή που φέρει τον τίτλο: Μικρός (απο)χαιρετισμός μεγάλο ευχαριστώ»,

Επίσης ο πρόεδρος, σήμερα, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κ. Ζώρας,  κάνει αναφορά στην σπουδαία επαγγελματική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια, απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί με το κ. Ζώρα και συνέβαλαν καθοριστικά με τη δράση τους, την επιμονή τους και τις πρωτοβουλίες τους, στην ακόμα μεγαλύτερη διεθνή καταξίωση του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μικρός (απο)χαιρετισμός μεγάλο ευχαριστώ.

«Έπειτα από τριάντα και πλέον χρόνια, συνεχούς και γόνιμης παρουσίας μου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έκλεισε ένας σημαντικός επαγγελματικός κύκλος, που περικλείει τα καλύτερα, ίσως, επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια, τις πιο ενδιαφέρουσες και μεστές εμπειρίες ζωής.

Στη διαδρομή μου αυτή γνώρισα σπουδαίους, ικανούς και αφοσιωμένους συναδέλφους και μοιράστηκα μαζί τους τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, το όραμα και τις προκλήσεις της δημιουργίας, το στόχο να αναπτύξουμε την Ιατρική Σχολή και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, σε όλα τα επίπεδα. Με σεβασμό, με αξιοκρατία, εντιμότητα, αποτελεσματικότητα, συλλογικότητα. Αλλά και προσφορά στην κοινωνία του Ηρακλείου. Στην πόλη που δεν γεννήθηκα αλλά επέλεξα να ζήσω. Στην πόλη που δεν φεύγεις, μόνο επιστρέφεις.

Είχα την τιμή και το  προνόμιο να ηγηθώ του  Πανεπιστημίου Κρήτης, και να συνεργαστώ με ικανούς, δημιουργικούς, και έντιμους στη δουλειά τους συναδέλφους, διδάσκοντες και διοικητικό προσωπικό, να διαμορφώσω μαζί τους μια ενιαία αντίληψη και φιλοσοφία για το ακαδημαϊκό γίγνεσθαι, και σεβασμό στις αρχές του. Συναδέλφους που συνέβαλαν καθοριστικά με τη δράση τους, την επιμονή τους και τις πρωτοβουλίες τους, στην ακόμα μεγαλύτερη διεθνή καταξίωση του Ιδρύματος.

Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω όλους θερμά από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους, την αμέριστη στήριξή τους, καθώς και για τη μακρόχρονη συνεργασία μας. Κρατώ βαθιά μέσα μου τις καλύτερες στιγμές μας και τη φιλία μας.

Η αφυπηρέτησή μου λίγες μέρες πριν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και η αποχώρησή μου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου  είναι στενάχωρη προσωπικά. Ωστόσο κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Οι δεσμοί μου με τα δύο Ιδρύματα παραμένουν ισχυροί κι η σχέση μου με την Κρήτη ακόμα πιο δυνατή».

Goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση