HomeΕΛΛΑΔΑΥπόθεση κοκαΐνης – Η απολογία του 32χρονου: Ποιος είναι ο «Βασίλης» που του χρωστούσε 6.500 ευρώ

Υπόθεση κοκαΐνης – Η απολογία του 32χρονου: Ποιος είναι ο «Βασίλης» που του χρωστούσε 6.500 ευρώ

Πώς γνώρισε το μοντέλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η απολογία του συντρόφου του μοντέλου. Πότε έμπλεξε με την κοκαϊνη. Πώς γνώρισε την Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, ποδοσφαιριστής για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Στην απολογία του ο σύντροφος του μοντέλου Ρ.Δ αναφέρθηκε αρχικά στις σπουδές του  τη θητεία του στο Στρατό παίρνοντας μάλιστα όπως είπε  απολυτήριο  από τις Ειδικές Δυνάμεις. Στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται ως υδραυλικός  σε Αθήνα και Κουφονήσια ενώ έπαιζε ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο.

«Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου υποχρεώθηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο  για μεγάλο διάστημα ως το 2011.Τότε ξεκίνησα να εργάζομαι ως μπάρμαν στην Αθήνα σε διάφορα νυχτερινά  μαγαζιά και το καλοκαίρι στη Νάξο. Τότε ήταν που ξεκίνησα να κάνω χρήση κοκαΐνης. Όταν εργαζόμουν σε νυχτερινά καταστήματα με κερνούσαν κοκαΐνη. Δυστυχώς λόγω της καθημερινής χρήσης εθίστηκα και έκτοτε είμαι εξαρτημένος. Έχω κάνει χρήση και άλλων ναρκωτικών όπως Mdma  και extacy σε συνδυασμό  με υπερκατανάλωση αλκοόλ.

Πως γνώρισα το μοντέλο

Με την Ε. γνωριστήκαμε το 2017 σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι όπου εργαζόμουν ως μπάρμαν και εκείνη ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Εργαστήκαμε μαζί για κάποιο διάστημα και έπειτα συνάψαμε σχέση. Εγώ ένιωθα ότι καταστρέφω τον εαυτό μου γιατί ξενυχτούσα κάθε ημέρα και έκανα κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ. Αποκάλυψα στην Ε. το πρόβλημα της εξάρτησής μου η οποία με προέτρεψε  και με βοήθησε να διακόψω την νυχτερινή εργασία για να αλλάξω περιβάλλον και να κάνω προσπάθεια να κόψω τα ναρκωτικά. Σταματήσαμε και οι δύο την νυχτερινή εργασία. Με την Ε. τσακωνόμουν λόγω χρήσης. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συγκατοικούσαμε σταθερά αλλά εκείνη έμενε με τους γονείς της και απλώς ερχόταν κάποια βράδια σπίτι μου .

Μετά τον Μάρτιο του 2020 κατά τη διάρκεια της καραντίνας συνάντησα έναν παλιό γνωστό μου ( που είχα γνωρίσει όταν εργαζόμουν στη νύχτα). Με αυτόν είχαμε κάνει χρήση παλαιότερα. Είχε πάντοτε κοκαΐνη πάνω του. Τον συνάντησα στην πλατεία Πλυτά όταν έβγαλα βόλτα το σκύλο μου. Πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι ακόμη έχει δυνατότητα να βρίσκει κοκαΐνη και μάλιστα με κέρασε. Κατέληξα μέσα στην ψυχολογική απόγνωση της καραντίνας να υποτροπιάσω και να κάνω χρήση. Συνέχισα να προμηθεύομαι από αυτόν και έφθασα στο σημείο να του χρωστάω 6.500 ευρώ. Του είχα υποσχεθεί ότι θα τον αποπληρώσω στο τέλος του καλοκαιριού. Εγώ γύρισα αλλά δεν είχα τα χρήματα και τότε ξεκίνησε να με απειλεί λέγοντάς μου «ξέρω που μένεις θα έχεις πρόβλημα και εσύ και η φίλη σου  Τον ρώτησα  που την είδες τη φίλη μου; Μου είπε ότι την είδε όταν έβγαζε το σκύλο βόλτα.

Στις 7 Σεπτεμβρίου  ήρθε έξω από το σπίτι μου και με περίμενε με δύο άτομα που ήταν πάνω σε μία μηχανή  με κράνη. Μου είπε ότι επειδή του χρωστούσα θα έπρεπε να κάνω κάτι γι αυτόν για να μην με πειράξει. Μου είπε ότι θα με στείλει να παραλάβω από κάπου μία τσάντα και να την παραδώσω κάπου αλλού. Δεν μου είχε πει τι θα περιείχε .Κατάλαβα ότι επρόκειτο  για ναρκωτικά  αλλά δεν ήξερα το είδος και την ποσότητα. Μου είπε ότι θα έρθει να με βρει πάλι την Πέμπτη  το μεσημέρι στην οδό Δικαίαρχου στο ύψος ενός καταστήματος με ψιλικά. Πράγματι ήρθε την Πέμπτη και μου είπε να πάω στη Νέα Σμύρνη  και ότι 3.30 θα έρθει ένα ταξί. Στον οδηγό θα έλεγα ότι έρχομαι από τον Βασίλη και αυτός θα μου αφήσει μία τσάντα που εγώ θα πρέπει να την πάω πεζός  στην εκκλησία  της Αγίας Φωτεινής  .

Ο σύντροφος του μοντέλου περιγράφει στη συνέχεια πως έγινε η παραλαβή της τσάντας ενώ πολύ γρήγορα βρέθηκαν μπροστά του οι αστυνομικοί.

«Μου πέρασαν χειροπέδες και με ρωτούσαν .Ποιος σε έστειλε; Που θα τα πήγαινες αυτά; Τους αποκάλυψα το σημείο που θα παρέδιδα το σάκο και μου ζήτησαν να πάμε μαζί .

Η σύντροφος μου, είπε στην απολογία του, δεν έχει καμία απολύτως σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της υπό την έννοια ότι αν δεν βρισκόταν στο μικρό σπίτι μου δεν θα ήταν κατηγορούμενη.

Newpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση