HomeHL-9Συνήγορος Ιωάννας: «Ασέβεια προς το δικαστήριο» η μη προσέλευση της κατηγορουμένης

Συνήγορος Ιωάννας: «Ασέβεια προς το δικαστήριο» η μη προσέλευση της κατηγορουμένης

Διεκόπη η δίκη λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η διαδικασία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για ασέβεια προς το δικαστήριο κάνει λόγο ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στην απόφαση της κατηγορουμένης να μην παραστεί στη δίκη.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο κ. Λύτρας σημείωσε πως «σήμερα που ξεκινούσε η δίκη, η Ιωάννα προσήλθε κανονικά στο δικαστήριο, σε αντίθεση με την κατηγορουμένη, που δεν παραβρέθηκε».

Η κατηγορούμενη Έφη Κακαραντζούλα σε γραπτή δήλωσή της ενημέρωσε ότι θα εμφανιστεί σε μετέπειτα στάδιο της δίκης. Συγκεκριμένα, διεμήνυσε μέσω του δικηγόρου της: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου.

Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας».

iwanna_vitrioli_art

«Ασέβεια προς το δικαστήριο», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Αυτό είναι ασέβεια προς το δικαστήριο και φυσικά προς τον Γολγοθά που ανεβαίνει η Ιωάννα. Η κατηγορούμενη δεν ήταν εκεί για να ακούσει από τον εισαγγελέα γιατί κατηγορείται. Η Ιωάννα μίλησε για δειλία και έχει απόλυτο δίκιο», είπε ο κ. Λύτρας.

«Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε να μεταβληθεί η κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη βλάβη, αλλά δεν θα αλλάξει», συνέχισε ο δικηγόρος του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι.

iwanna_vitrioli_diki5

Διεκόπη η δίκη λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η διαδικασία

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η Ιωάννα, θύμα της σφοδρής επίθεσης, η οποία δήλωσε τα στοιχεία της και αμέσως μετά η διαδικασία διεκόπη. Το αίτημα είχε υποβάλει ο εισαγγελέας της έδρας, Χαρ. Μαστραντωνάκης, ο οποίος ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία για αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων, δεδομένου ότι πριν απ’ όλους θα πρέπει να εξεταστεί το θύμα που στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά.

«Η υπόθεση αυτή λογικά θα διαρκέσει για αν αποδειχθεί η αλήθεια και αυτή μόνο πρέπει να λάμψει. Να προτάξουμε σήμερα τις υπόλοιπες υποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να μην έχουμε κάτι να μας εμποδίζει και να ασχοληθούμε με αυτή την υπόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και μετά την παρουσία του θύματος, διέκοψε. Έτσι, η κατάθεση της Ιωάννας θα ξεκινήσει απρόσκοπτα κατά την επόμενη συνεδρίαση.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση