HomeHL-9Προσλήψεις στο Λιμενικό: Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων

Προσλήψεις στο Λιμενικό: Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων

Στη δημοσιότητα η προκήρυξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την επιλογή και κατάταξη Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Ο διαγωνισμός αφορά σε υποψηφίους προερχόμενους από ιδιώτες πτυχιούχους τμημάτων νομικής Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισότιμων και αντίστοιχων της αλλοδαπής.

Ο διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Νομικού, προκηρύσσεται με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας.

-Οι εν λόγω πτυχιούχοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό εφόσον κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε νομικά θέματα ή διδακτορικό δίπλωμα σε νομικά θέματα.

-Στην προκήρυξη καθορίζεται ο αριθμός των προκηρυσσομένων θέσεων.

-Επίσης, στην προκήρυξη ή σε άλλες Αποφάσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα αναφέρεται και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια σχετική με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Η μοριοδότηση των συμμετεχόντων υποψηφίων πραγματοποιείται μηχανογραφικά και προσδιορίζεται από το βαθμό του τίτλου σπουδών τους ο οποίος πολλαπλασιάζεται επί εκατόν δέκα (110) και ελέγχεται μέχρι εκατοστού της μονάδας.

protothema.gr

Δείτε εδώ το ΦΕΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση