HomeΕΛΛΑΔΑΠανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Φυσικοθεραπείας

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Φυσικοθεραπείας

Σπούδασε Φυσικοθεραπεία σε ένα διεθνές πανεπιστήμιο το οποίο κατατάσσεται στα 601-800 καλύτερα παγκοσμίως, σύμφωνα με το Times Higher Education World University Rankings 2022

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δέχεται αιτήσεις στο προπτυχιακό πρόγραμμα της Φυσικοθεραπείας (BSc), για το Χειμερινό εξάμηνο 2021.

Το πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα, εφοδιάζει τους φοιτητές με τις απαιτούμενες γνώσεις για κλινική πράξη βασισμένη στις διαθέσιμες επιστημονικές αποδείξεις (Evidence Based Physiotherapy), στις κύριες κλινικές ειδικεύσεις της Μυοσκελετικής, της Νευρολογικής, της Αναπνευστικής και της Καρδιαγγειακής Φυσικοθεραπείας, καθώς και σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις και στα εργαστήρια του Προγράμματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ το πρακτικό μέρος των μαθημάτων κλινικής άσκησης γίνονται σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία, φυσικοθεραπευτήρια ή κέντρα αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα καθιστά ικανούς τους φοιτητές να προάγουν την υγεία των ασθενών, να συμβουλεύουν τον γενικό πληθυσμό με σκοπό την πρόληψη προβλημάτων από κακή στάση ή κίνηση, και να συνεργάζονται με άλλους επαγγελματίες υγείας για τη διατήρηση της ψυχολογικής και σωματικής υγείας των πολιτών και την αποκατάσταση των λειτουργικών περιορισμών τους.

Οι πτυχιούχοι του προγράμματος Φυσικοθεραπείας θα έχουν τη δυνατότητα σταδιοδρομίας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων Υγείας, όπως σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές, ιδιωτικά φυσικοθεραπευτήρια, αθλητικά σωματεία και κέντρα αποκατάστασης.

Οι κυριότεροι λόγοι για να σπουδάσεις Φυσικοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αυτό το Φθινόπωρο:

  • Πρωτοποριακή διδακτέα ύλη με μαθήματα όπως είναι ο Βελονισμός, ο Κλινικός Συλλογισμός και η Φυσιολογία του πόνου
  • Ερευνητικά και διδακτικά εργαστήρια προηγμένης τεχνολογίας
  • Υψηλό ποσοστό απασχόλησης μετά την αποφοίτηση
  • Ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών με παγκόσμια αναγνώριση
  • Oι καθηγητές του προγράμματος συμμετέχουν ενεργά σε ερευνητικές δραστηριότητες και δημοσιεύουν σε επιστημονικά περιοδικά
  • Αυστηρά κριτήρια εισδοχής, υψηλό επίπεδο σπουδών
  • Προσφέρει δυνατότητα για συμμετοχή στο πρόγραμμα φοιτητικής κινητικότητας Erasmus
  • Επιλογή πλήρους ή μερικής φοίτησης κατόπιν καθοδήγησης και συνεννόησης με τη το πανεπιστήμιο

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στο www.unic.ac.cy/apply μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Για ακαδημαϊκές πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα της Φυσικοθεραπείας (BSc), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συντονίστρια του προγράμματος, Δρ. Χριστίνα Μιχαηλίδου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εισδοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ανώτερο Σύμβουλο Εισδοχής, Νάταλυ Ντεμιρτζιάν στο 22841712 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] ή με τη Σύμβουλο Εισδοχής, Μέλανη Στρατή στο 22841674 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

bsc-physiotherapy

Διαφήμιση
Διαφήμιση