HomeΚΟΣΜΟΣΣε καραντίνα ο Πούτιν

Σε καραντίνα ο Πούτιν

Έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊου στο περιβάλλον του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να μπει σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης για κάποιο διάστημα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA. Ο Ρώσος Πρόεδρος μπαίνει σε καραντίνα γιατί, σύμφωνα με το πρακτορείο, έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊου στο περιβάλλον του.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, δεν θα ταξιδέψει, κατά συνέπεια, αυτήν την εβδομάδα στο Τατζικιστάν για να συμμετάσχει σε συναντήσεις για θέματα ασφαλείας, αλλά θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Πούτιν: Έτσι προστατεύεται από τον κορονωϊό

Το περασμένο χρονικό διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, προστατεύεται από τον κορωνοϊό με ένα ειδικά σχεδιασμένο τούνελ απολύμανσης, το οποίο πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιούν όσοι τον επισκέπτονται στην κατοικία του, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Μόσχα, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας. Το τούνελ, κατασκευάστηκε από μια ρωσική εταιρεία με έδρα την πόλη Πένζα και εγκαταστάθηκε στην οικία του στο Novo-Ogaryovo, όπως είχε μεταδώσει το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Το βίντεο επίδειξης για το τούνελ που είχε δοθεί στη δημοσιότητα, έδειχνε ανθρώπους με μάσκες να διασχίζουν το τούνελ και να ψεκάζονται από το ταβάνι με απολυμαντικό υγρό. Επίσης απολυμαντικό υγρό ψεκάζεται και από το πλάι, ώστε να απολυμανθούν επαρκώς όλες οι πλευρές. Άλλωστε ο Ντιμίτρι Πέσκοφ, εκπρόσωπος του Προέδρου, είχε δηλώσει τον Απρίλιο ότι όλοι όσοι συναντούν τον Πούτιν από κοντά πρέπει να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση