HomeHL-9Αγιασμός με… παρατράγουδα: Γονείς δεν ήθελαν να κάνουν self test στο παιδί τους και συνελήφθησαν

Αγιασμός με… παρατράγουδα: Γονείς δεν ήθελαν να κάνουν self test στο παιδί τους και συνελήφθησαν

Σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγιασμός με… παρατράγουδα σημειώθηκε χθες σε σχολείο του Ηρακλείου με «πρωταγωνιστές» δύο γονείς που δεν ήθελαν να κάνουν self test στο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν οι δύο γονείς πήγαν με το παιδί τους – που φοιτά στην β’ τάξη του δημοτικού – στο σχολείο για να παραστούν στον αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Εκτός του ότι πήγαν και οι τρεις χωρίς να φορούν μάσκα δεν είχαν κάνει self test στο παιδί.

Ο δάσκαλος που βρισκόταν στην πύλη του σχολείου δεν τους επέτρεψε την είσοδο καθώς δεν είχαν το απαραίτητο έγγραφο νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος self test.

Οι γονείς άρχισαν να φωνάζουν απαιτώντας να τους βάλει μέσα στο σχολείο ενώ τόνισαν πως δεν προτίθενται να κάνουν στο παιδί τους self test.

Εξαιτίας της φασαρίας στον χώρο βγήκε και η διευθύντρια του σχολείου που προσπάθησε να ηρεμίσει τα… πνεύματα εξηγώντας παράλληλα πως βάσει νόμου δεν επιτρέπεται σε κανένα παιδί η είσοδος στο σχολείο χωρίς μάσκα και χωρίς την προσκόμιση εγγράφου νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος self test.

Οι γονείς όμως δεν το αποδέχονταν και συνέχισαν να φωνάζουν και να ουρλιάζουν με την διευθύντρια να ειδοποιεί την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο δημοτικό σχολείο και προσήγαγαν την οικογένεια στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ακόμα και εκεί οι γονείς συνέχισαν την ίδια επιθετική συμπεριφορά με τους αστυνομικούς να τους συλλαμβάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αυτό είναι το μοναδικό περιστατικό αρνητών γονιών που έκαναν φασαρία σε σχολείο σε όλη την Κρήτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση