HomeΚΡΗΤΗΕνημερώθηκε για τον κάθετο οδικό άξονα

Ενημερώθηκε για τον κάθετο οδικό άξονα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης επισκέφθηκε σήμερα 24-07-2014 η βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Διακάκη προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων του κάθετου οδικού άξονα Ηράκλειο-Μεσσαρά.

Στη συνάντηση με τον κ. Ροκαδάκη όπου παρευρέθηκε και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ κ. Αγαπάκης Γιώργος, συζητήθηκε το θέμα που αφορά στην κατασκευή του οδικού τμήματος του ΒΟΑΚ Απομαρμά-Καστέλλι. Συζητήθηκαν επίσης, τα πολλαπλά προβλήματα καθώς και οι καθυστερήσεις που έχουν προκύψει, οι οποίες κυρίως οφείλονται σε λόγους γραφειοκρατίας και «απορροφητικότητας», αφού όλες οι μελέτες που απαιτούνταν έχουν ολοκληρωθεί.

Παράλληλα, δρομολογήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση του τμήματος του έργου, που απαιτείται, χωρίς καθυστερήσεις για να μπορέσει αυτό να ολοκληρωθεί.

Η βουλευτής δήλωσε πως τα προβλήματα που υπάρχουν στον κάθετο οδικό άξονα πρέπει να λυθούν άμεσα, διότι είναι χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, να βελτιωθούν οι συνθήκες κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο και να επιτευχθεί η ταχύτερη και κυρίως ασφαλής μετακίνηση των κατοίκων, των επισκεπτών, αλλά και των προϊόντων της περιοχής, συμβάλλοντας παράλληλα και στην τουριστική τόνωση της.

Δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί το θέμα και θα επισκεφθεί άμεσα το αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου να επισπευσθεί η εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου .

Διαφήμιση
Διαφήμιση