HomeHL-TOPΟικογενειακή… επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών: Απολογούνται οι 7

Οικογενειακή… επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών: Απολογούνται οι 7

Αφέθηκαν ελεύθεροι ο 13χρονος και η μητέρα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα αναμένονται να οδηγηθούν εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οι επτά συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών στην Κρήτη.

Ήδη σε βάρος τους ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις – σε βαθμό κακουργήματος – για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 13χρονος που συνελήφθη μαζί τους αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ενώ σε βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Την ίδια τύχη, είχε και η μητέρα του που είχε συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου.

xasis-fodele-1

Αναζητείται ο «αρχηγός» της οικογενειακής επιχείρησης

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 49χρονος πατέρας της οικογένειας που φαίνεται να είναι και ο «αρχηγός» της… επιχείρησης διακίνησης ναρκωτικών διαφεύγει της σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές χθες μετά από μεγάλη επιχείρηση έκαναν «έφοδο» στα σπίτια και τις αποθήκες της οικογένειας και αφού εντόπισαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών προχώρησαν σε συλλήψεις.

xasis-fodele-5

Βρήκαν όλες τις καβάτζες

Τα μέλη της γνωστής οικογένειας της περιοχής είχαν κρύψει σε διάφορα σημεία τα ναρκωτικά με τους αστυνομικούς να εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα βρουν όλα.

Αφού έκαναν έρευνα στα σπίτια και την αποθήκη προχώρησαν και σε διάφορα σημεία που γνώριζαν πως χρησιμοποιούνταν ως «καβάτζες».

Πρόκειται για δύσβατα σημεία στα χωράφια όπου μετά από αρκετές ώρες σκαψίματος βρήκαν τα ναρκωτικά.

Συνολικά οι αρχές εντόπισαν και πάνω από 5 κιλά χασίς και 344 γραμμάρια κοκαΐνης.

Παράλληλα, βρήκαν και 4.640 ευρώ σε μετρητά τα οποία προέρχονταν από την διακίνηση των ναρκωτικών, ένα πιστόλι, δώδεκα κινητά τηλέφωνα και ζυγαριές ακριβείας.

Δεν ήταν λίγα τα μέλη της γνωστής οικογενείας που στη θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να φύγουν για να μην συλληφθούν.

Μάλιστα, πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως αρκετοί έτρεχαν στα χωράφια για να κρυφτούν ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση