HomeHL-LifestyleΝίκος Ξανθόπουλος και Σωτήρης Μουστάκας σε νυχτερινή έξοδο, τη δεκαετία του ’70

Νίκος Ξανθόπουλος και Σωτήρης Μουστάκας σε νυχτερινή έξοδο, τη δεκαετία του ’70

Το σπάνιο κλικ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από τα 70s, όπου βλέπουμε δύο καταξιωμένους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά, τον Νίκο Ξανθόπουλο και τον Σωτήρη Μουστάκα, σε νυχτερινή έξοδο.

Το προφίλ της Έλενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram είναι πραγματικά έμπνευση. Η ίδια δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του ελληνικού και διεθνούς στερεώματος και μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Παράλληλα, προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες, άγνωστες σε πολλούς, για τη ζωή και το έργο τους.

Αυτή τη φορά, στο προφίλ της @elenasdiary_blog είδαμε μια φωτογραφία των Σωτήρη Μουστάκα και Νίκου Ξανθόπουλου από τα 70s, σε μια κοινή έξοδο. Οι δυο ηθοποιοί σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στην ελληνική υποκριτική σκηνή και οι ταινίες τους είναι ακόμα πολύ αγαπητές από το κοινό.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Ο Νίκος Ξανθόπουλος και ο Σωτήρης Μουστάκας σε νυχτερινή έξοδο τη δεκαετία του 70, όταν έπαιζαν μαζί στη κινηματογραφική ταινία “Οι άντρες ξέρουν να αγαπούν”. “Είμαι αληθινός σ΄αυτό που κάνω, χωρίς ψεύτικα τερτίπια, χωρίς χυδαιότητες και αυτό το νιώθει ο κόσμος” έλεγε ο Σωτήρης Μουστάκας που έφυγε από τη ζωή το 2007: “Για μένα το θέατρο είναι χαρά, κατάθεση ψυχής”».

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση