HomeHL-CultureRadiohead: Aνακοίνωσαν το νέο τριπλό τους άλμπουμ «Kid a Mnesia»

Radiohead: Aνακοίνωσαν το νέο τριπλό τους άλμπουμ «Kid a Mnesia»

Θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές στις 5 Νοεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Radiohead ανακοίνωσαν το νέο τριπλό τους άλμπουμ «Kid a Mnesia» που σηματοδοτεί την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του «Kid A» και του «Amnesiac». Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές στις 5 Νοεμβρίου από την XL Recordings.  Το «Kid a Mnesia» περιέχει το τέταρτο και πέμπτο άλμπουμ του συγκροτήματος, καθώς και ένα νέο τρίτο δίσκο που φέρει τον τίτλο «Kid Amnesiae».

radiohead2

Αποκλειστικά σε αυτήν την κυκλοφορία, το «Kid Amnesiae» περιέχει υλικό από τα «Kid A» και «Amnesiac sessions». Επιπλέον, εκτός από τις εναλλακτικές εκδοχές και στοιχεία κομματιών μέσα από τα δύο άλμπουμ και τα B-Sides, το «Kid Amnesiae» περιλαμβάνει το «If You Say the Word» (που διατίθεται τώρα ως ψηφιακό single και δεν είχε ακουστεί ποτέ ξανά), καθώς και μια ακυκλοφόρητη studio εκδοχή του «Follow Me Around».

Επιπλέον, στις 4 Νοεμβρίου η Canongate θα κυκλοφορήσει δυο art books από τον Thom Yorke και τον Stanley Donwood που αποτελούν συλλογές όλων των εικαστικών που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο των άλμπουμ «Kid A & Amnesiac».
ethnos.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση