HomeHL-Culture«The Matrix: Resurrections» – Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ

«The Matrix: Resurrections» – Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ

Δείτε το

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανέβηκε στο Youtube το πολυαναμενόμενο τρέιλερ μαζί με τον τίτλο της ταινίας, ο οποίος και θα είναι «The Matrix: Resurrections». Το τρέιλερ προβλήθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση CinemaCon στο Λας Βέγκας.

Ο Νίο συναντά την Τρίνιτι σε ένα καφέ, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και έχουν ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες, με την Τρίνιτι να τον ρωτά: «έχουμε ξανασυναντηθεί κάπου;».

Αργότερα, ένας χαρακτήρας, ο οποίος φαίνεται πως είναι μια νεαρή εκδοχή του Μορφέα, λέει στον Νίο: «ήρθε η ώρα να πετάξεις» και του δίνει ένα κόκκινο χάπι. Τότε μπαίνει και το τραγούδι «White Rabbit» των Jefferson Airplane και ξεκινά ένα μοντάζ με σκηνές δράσης.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ -συγγραφέα του «Cloud Atlas»-, ενώ μαζί με τους Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος θα πρωταγωνιστήσουν και οι Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέσικα Χένγουικ και Τζόναθαν Γκροφ.

the-matrix-resurrections-1

Το «Matrix Resurrections» αναμένεται να κάνει την έξοδό του στις σκοτεινές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2021.
naftemporiki.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση