HomePost ItΜε επιτυχία η εκδήλωση για τον εμβολιασμό από την ΟΕΒΕΝΗ

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον εμβολιασμό από την ΟΕΒΕΝΗ

Την Τρίτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021  και ώρα 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ στις Αρχάνες Ηρακλείου η ενημερωτική εκδήλωση της ΟΕΒΕΝΗ με θέμα:  «Εμβόλια έναντι της νόσου Covid-9: Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα».

Πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων μελών  της Ομοσπονδίας παρακολούθησαν την αξιόλογη αυτή  εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας, έγκριτοι επιστήμονες  παρουσίασαν τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεδομένα γύρω από τον εμβολιασμό και έδωσαν απαντήσεις σε απορίες και προβληματισμούς που έθεσαν οι συμμετέχοντες, με απλό και κατανοητό τρόπο.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης ενώ ομιλητές ήταν η κα Λένα Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, ο Υγιεινολόγος, Αν. Προϊστάμενος Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής Περιφέρειας Κρήτης, κο Αντώνης Παπαδάκης, ο κος Νικόλαος Τζανάκης, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κος Χάρης Βαβουρανάκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κος Αλιφιεράκης και ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Διευθυντών Ξεν/χειών Κρήτης κος Κουμπαράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση