HomeHL-9Διακίνηση κοκαΐνης: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο αδερφός του 28χρονου

Διακίνηση κοκαΐνης: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο αδερφός του 28χρονου

Οδηγείται στα Δικαστήρια Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο αδερφός του 28χρονου που εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης με «πρωταγωνιστή» έναν άνδρα που ήθελε να γίνει… αστυνομικός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο τέταρτος της… παρέας που ασχολούνταν με το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης παραδόθηκε χθες το πρωί στις αρχές καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Προφυλακίστηκαν δύο, ελεύθερη η 19χρονη

Ο 28χρονος αδερφός του μαζί με τον 29χρονο βρίσκονται ήδη στην φυλακή ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα τους ακολουθήσει και ο ίδιος.

Προχθές οι δύο άνδρες, μαζί με την 19χρονη, οδηγήθηκαν στον ανακριτή Ηρακλείου και απολογήθηκαν. Στη συνέχεια κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, η 19χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Πώς έφτασαν οι αρχές στις συλλήψεις

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, οι αστυνομικές αρχές γνώριζαν εδώ και καιρό την παράνομη δραστηριότητα του 29χρονου άνδρα και τον είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Την Παρασκευή είδαν μία έντονη δραστηριότητα να υπάρχει έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο. Εκεί σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 28χρονος μαζί με μία 19χρονη με τους αστυνομικούς να γνωρίζουν πως πρόκειται για… βαποράκια.

Όταν βγήκαν από το σπίτι του 29χρονου οι αστυνομικοί έκαναν την… εμφάνισή τους και προχώρησαν σε έλεγχο στο αυτοκίνητο όπου βρήκαν ποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια έκαναν έρευνα και στο σπίτι του νεαρού άνδρα όπου βρήκαν και κατάσχεσαν αρκετή ποσότητα ναρκωτικών.

Κατά την προανάκριση οι αρχές διαπίστωσαν πως ο 28χρονος μαζί  με την 19χρονη είχαν πάει στο σπίτι του 29χρονου προκειμένου να παραλάβουν ποσότητα κοκαΐνης με σκοπό να την «σπρώξουν» στους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Οι αρχές συνέλαβαν και τους τρεις ενώ αναζητούσαν τον αδερφό του 28χρονου ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έστειλε το ζευγάρι για να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Συνολικά οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν 572,1 γραμμάρια κοκαΐνης, 35,2 γραμμάρια χασίς, 340 ευρώ σε μετρητά και δύο κινητά τηλέφωνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση