HomeHL-SportsΟι διαιτητές της πρεμιέρας: Γκορτσίλας στο Φάληρο, Διαμαντόπουλος στην Τούμπα

Οι διαιτητές της πρεμιέρας: Γκορτσίλας στο Φάληρο, Διαμαντόπουλος στην Τούμπα

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής στη Super League, ανακοίνωσε η ΚΕΔ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο (11/09), με δύο αναμετρήσεις. Αρχικά, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, στις 18:15 με τον Τσακαλίδη να «σφυρίζει» το εν λόγω παιχνίδι, έχοντας στο VAR τον Σκουλά.

Στις 20:30 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Σιδηρόπουλο με VAR τον Ευαγγέλου.

Την Κυριακή (12/09) η αυλαία ξεκινάει με το παιχνίδι Βόλος – Λαμία στις 18:15, το οποίο θα διευθύνει ο Καραντώνης με VAR τον Παπαδόπουλο. Στις 19:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και άρχοντας της αναμέτρησης ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Ευαγγέλου.

Στις 20:30 η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ιωνικό και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο. Στο ΟΑΚΑ η ΚΕΔ όρισε τον Τζοβάρα με VAR τον Μανούχο, ενώ στο Φάληρο τον Γκορτσίλα με VAR τον Φωτιά.

Τέλος, η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (13/09) με την αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ΚΕΔ να ορίζει τον Τζήλο με VAR τον Κουμπαράκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση