HomeHL-GreeceΣκληροί δίσκοι με τεράστιο όγκο παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του συνταξιούχου μουσικού

Σκληροί δίσκοι με τεράστιο όγκο παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του συνταξιούχου μουσικού

Στα Σεπόλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο νέες υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας έχουν έρθει τα τελευταία 24ωρα στο φως. Η πρώτη, αφορά την περίπτωση του 60χρονου συνταξιούχου μουσικού ο οποίος με ψεύτικο λογαριασμό στα social media αντάλλασσε γυμνές φωτογραφίες με 15χρονη από την Ιταλία.

Μετά από την καταγγελία του ανήλικου κοριτσιού η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του 60χρονου μουσικού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο σπίτι του στα Σεπόλια εντοπίστηκαν σκληροί δίσκοι με πρωτοφανή όγκο υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο άνδρας συνελήφθη συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10 σκληροί δίσκοι μέσα στους οποίους υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφίας ανηλίκων.

20χρονος εκβίαζε νεαρές μαθήτριες από την Αγγλία
Την ίδια ώρα, ένας 20χρονος φοιτητής από την Σπάρτη, εκβίαζε δύο νεαρές μαθήτριες από την Αγγλία, από τις οποίες είχε αποσπάσει μέσω social media γυμνές φωτογραφίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός ζητούσε επανειλημμένα από την 15χρονη και την 17χρονη να του στέλνουν υλικό, διαφορετικά θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του.

Αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του νεαρού από την Λακωνία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση