HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣυναυλία για καλό σκοπό

Συναυλία για καλό σκοπό

Στο κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρεθύμνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεπής στην υπόσχεσή του να διαθέσει τα έσοδα από τη λαϊκή – κρητική συναυλία που πραγματοποίησε με τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Κήπο στις 15 Ιουλίου 2021, για την ενίσχυση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρεθύμνης, ο Ρεθυμνιώτης μουσικός καλλιτέχνης κ. Παύλος Μελής, παρέδωσε στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα τη σχετική χρηματική επιταγή.

Με αφορμή την γενναιόδωρη, ανθρωπιστική πρωτοβουλία του κ. Μελή η Αντιδήμαρχος, παρουσία της Δ/ντριας Κοινωνικής Υπηρεσίας κας Καλογεράκη Στέλλας, της Πρ/νης κας Βαονάκη Αλεξάνδρας και των Στελεχών του Κέντρου, συζήτησε με τον αγαπητό στο ρεθυμνιώτικο φιλόμουσο κοινό Παύλο Μελή, για τις πρωτοβουλίες και δράσεις του Κέντρου σε επίπεδο παροχής ψυχοκοινωνικής στήριξης και συμβουλευτικής σε γυναίκες θύματα βίας καθώς και στη γενικότερη συμβολή του στην εξάλειψη της έμφυλης βίας, με έμφαση στη γυναικεία κακοποίηση.

dorea-meli

Ευχαριστώντας θερμά τον κ. Μελή, ως θεσμικές εκπρόσωποι των γυναικών του Ρεθύμνου, η Αντιδήμαρχος και οι συμμετέχουσες στη σεμνή τελετή παράδοσης και αποδοχής της οικονομικής χορηγίας, κατέθεσαν στον καλλιτέχνη ευχαριστήρια επιστολή, ως ελάχιστη, έμπρακτη κατάθεση της αναγνώρισης και της απόδοσης τιμής στη γενναιόδωρη κοινωνική του προσφορά, στην οποία υπογράμμιζαν τα εξής: « Επιτρέψτε μας να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποστήριξη και την σημαντική δωρεά που προσφέρατε στο μέσω της συναυλίας που πραγματοποιήσατε.

Με την πρωτοβουλία σας αυτή, προσφέρατε ιδιαίτερη αναγνώριση στο έργο και τη δράση του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών πράξη που μας ωθεί να συνεχίσουμε το χρέος μας με αμείωτο ζήλο και υπευθυνότητα. Η προσφορά σας θα αποτελέσει μια χείρα βοηθείας στην κάλυψη βασικών αναγκών για τις ωφελούμενες γυναίκες της δομής μας που συχνά βρίσκονται σε κατάσταση οικονομικής αδυναμίας λόγω των τελευταίων δύσκολων ημερών που βιώνουμε.

Η πραγμάτωση αυτής της συνεργασίας αποδεικνύει έμπρακτα το γενναιόδωρο χαρακτήρα σας και ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπολίτες μας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την αλληλεγγύη και την ευαισθησία που επιδείξατε και σας ευχόμαστε συνάμα υγεία και διάθεση για να συνεχίσετε με επιτυχία την καλλιτεχνική σας πορεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση