HomeHL-LifestyleΠιο κοντά στην «ελευθερία» της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς-Παραιτήθηκε από την κηδεμονία ο πατέρας της

Πιο κοντά στην «ελευθερία» της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς-Παραιτήθηκε από την κηδεμονία ο πατέρας της

«Ας ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη θα επιλέξει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία της, καθώς ο πατέρας της κατέθεσε αίτηση για να βάλει τέλος στην κηδεμονία της μετά από 13 χρόνια.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύουν αμερικανικά μέσα, ο 69χρονος Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε χθες πως η κόρη του Μπρίτνεϊ, μπορεί να μην χρειάζεται πλέον κηδεμόνα. Μια κίνηση την οποία η ομάδα της τραγουδίστριας χαρακτήρισε «τεράστια νομική νίκη».

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα, «η Μπρίτνεϊ δικαιούται τώρα να εξεταστεί το αίτημά της εάν η κηδεμονία δεν είναι πλέον απαραίτητη». «Τα πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με αυτή την κηδεμονία έχουν θέση υπό αμφισβήτηση το εάν οι συνθήκες έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην υπάρχουν πλέον λόγοι για συντηρητική κηδεμονία» αναφέρει η κατάθεση.

«Ας ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη θα επιλέξει»

Αναφερόμενος στα όσα είπε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά τη διάρκεια των δικαστικών ακροάσεών της το καλοκαίρι: «Η κυρία Σπίαρς είπε στο δικαστήριο ότι θέλει τον έλεγχο της ζωής της χωρίς κάποιον να την προσέχει. Θέλει να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την ιατρική της φροντίδα, να αποφασίζει πού, πότε και πόσο συχνά θα κάνει θεραπεία. Θέλει να ελέγχει τα χρήματα που έχει βγάλει από την καριέρα της και να τα ξοδεύει χωρίς επίβλεψη. Θέλει να μπορέσει να παντρευτεί και να κάνει παιδί, εάν το επιλέξει. Εν ολίγοις, θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως επιλέγει χωρίς περιορισμούς ενός κηδεμόνα ή δικαστικής διαδικασίας».

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι

Ωστόσο, στην αναφορά του υπερασπίστηκε την αρχική τοποθέτηση κηδεμόνα. «Η κηδεμονία βοήθησε την κυρία Σπίαρς να ξεπεράσει μια μεγάλη κρίση στη ζωή της, να αποκαταστήσει και να προωθήσει την καριέρα της και να βάλει σε τάξη τα οικονομικά και τις υποθέσεις της».

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Τζέιμι Σπίαρς πιστεύει τώρα ότι η κόρη του «δικαιούται να εξετάσει σοβαρά το δικαστήριο εάν απαιτείται πλέον η κηδεμονία». «Όπως είπε ο κος Σπίαρς ξανά και ξανά, το μόνο που θέλει είναι αυτό που είναι καλύτερο για την κόρη του» αναφέρεται στην κατάθεση. «Αν η κυρία Σπίαρς θέλει να τερματίσει τη συντηρητική κηδεμονία και πιστεύει ότι μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή της, ο κος Σπίαρς πιστεύει ότι πρέπει να της δοθεί αυτή η ευκαιρία».

«Μια τεράστια νομική μάχη για την Μπρίτνεϊ»

Ο δικηγόρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας δήλωσε στο περιοδικό People πως η κατάθεση αυτή «αντιπροσωπεύει μια τεράστια νομική νίκη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς και δικαίωση». «Έχοντας αποκαλύψει την αταξία του και το ακατάλληλο σχέδιο να κρατήσει την κόρη του όμηρο προσπαθώντας να αποσπάσει έναν διακανονισμό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ο κος Σπίαρς έχει πλέον παραδοθεί ουσιαστικά. Δεν υπάρχει διακανονισμός» ανέφερε ο Μάθιου Ρόζενγκαρντ, προσθέτοντας πως «η έρευνά μας για οικονομική κακοδιαχείριση και άλλα θέματα, θα συνεχιστεί».

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από μήνες ελέγχου για τον Τζέιμι Σπίαρς, ο οποίος πριν από έναν μήνα είπε στο δικαστήριο ότι θα απομακρυνθεί μόνο «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή».

Σε δύο ακροάσεις τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, η 39χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τον πατέρα της για κατάχρηση της κηδεμονίας του. Σε κατάθεση στις 12 Αυγούστου, ο πατέρας της επέκρινε τις «αδικαιολόγητες επιθέσεις» εναντίον του, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για αναστολή ή απομάκρυνση» από το ρόλο του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση