HomeΚΡΗΤΗΣταθερή αξία ο Άγιος Νικόλαος στις προτιμήσεις επαναλαμβανόμενων επισκεπτών

Σταθερή αξία ο Άγιος Νικόλαος στις προτιμήσεις επαναλαμβανόμενων επισκεπτών

Βραβεύονται οι «φίλοι» του δήμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταθερή αξία αποτελεί πλέον ο Άγιος Νικόλαος, στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του σχετικού Μητρώου, με τις συνεχιζόμενες βραβεύσεις των φίλων του Δήμου.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης (7/9), πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Άγγλου Carter Williams Eduard από τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο Minos Palace και για 35 συνεχή χρόνια, επισκέπτεται τον Άγιο Νικόλαο.

“Αποδίδουμε την πρέπουσα τιμή, στους επισκέπτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι επιλέγουν κάθε χρόνο και επισκέπτονται τον τόπο μας, θεωρώντας τον, ως δεύτερο τους σπίτι.

Οι άνθρωποι αυτοί, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του Αγίου Νικολάου στην πατρίδα τους και δίνουν την πραγματική διάσταση στην έννοια του τουρισμού” τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος κατά την συνάντηση που είχε με τον Carter, προσέφερε σ’ αυτόν, το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου προκειμένου να κρατά στο εξής, ζωντανές τις εικόνες της περιοχής που αγαπά κατά την επιστροφή στην πατρίδα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση