HomeΕΛΛΑΔΑM. Σχοινάς για Στυλιανίδη: Η ευρωπαϊκή εμπειρία του το καλύτερο διαβατήριο για επιτυχία

M. Σχοινάς για Στυλιανίδη: Η ευρωπαϊκή εμπειρία του το καλύτερο διαβατήριο για επιτυχία

Ανάρτηση στο Twitter

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ευρωπαϊκή και διεθνής εμπειρία του Χρήστου Στυλιανίδη είναι το καλύτερο διαβατήριο για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες από τη σημερινή τους συνάντηση.

«Αποχαιρετιστήρια συνάντηση σήμερα στις Βρυξέλλες με τον Χρήστο Στυλιανίδη, προσωπικό φίλο και πολύτιμο συνεργάτη», έγραψε ο Μαργαρίτης Σχοινάς στην ανάρτησή του.

«Η ευρωπαϊκή και διεθνής του εμπειρία, οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και η μεγάλη του καρδιά το καλύτερο διαβατήριο για επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», ανέφερε ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο Twitter.

Ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας τις αποφάσεις τού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ολοκλήρωση του κυβερνητικού σχήματος μετά τον ανασχηματισμό, την ηγεσία δηλαδή του νεοσυσταθέντος υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, τη θέση του υπουργού αναλαμβάνει ο Χρήστος Στυλιανίδης, ενώ υφυπουργός θα είναι ο Ευάγγελος Τουρνάς.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης διετέλεσε Ευρωπαίος επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων από το 2014 έως το 2019. Την ίδια περίοδο ήταν και συντονιστής της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τον Έμπολα, θέση στην οποία είχε διοριστεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση