HomeHL-LifestyleΟ Αντόνιο Μπαντέρας με την 39χρονη σύντροφό του στο κόκκινο χαλί

Ο Αντόνιο Μπαντέρας με την 39χρονη σύντροφό του στο κόκκινο χαλί

Φουλ ερωτευμένος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αντόνιο Μπαντέρας βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με την 39χρονη σύντροφό του.

Το ζευγάρι τράβηξε επάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων στην πρεμιέρα της ταινίας «Lost Illusions» και ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν πολύ διαχυτικός με την όμορφη Νικόλ Κίμπελ, η οποία είναι από την Δανία και εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων.

Η Νικόλ Κίμπελ είναι η πρώτη σχέση του Αντόνιο Μπαντέρας, μετά το διαζύγιό του με την Μέλανι Γκρίφιθ. Ο 61χρονος ηθοποιός γνώρισε την Νικόλ Κίμπελ όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μέλανι Γκρίφιθ στις Κάννες, αλλά όπως έχει διευκρινίσει σε παλιότερη συνέντευξή του ξεκίνησε την σχέση του με την όμορφη Νικόλ Κίμπελ αφού βγήκε το διαζύγιό του.

«Η Νικόλ δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα στο Φεστιβάλ Καννών, αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν. Ημουν ακόμα παντρεμένος, άσχετα πώς κατέληξε όλη αυτή η ιστορία. Η Νικόλ μάλιστα μου είπε να λύσω πρώτα όλα μου τα προβλήματα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Οταν υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου, τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί. Μάθαμε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά και μετά προχωρήσαμε σε σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια και απ΄ ότι φαίνεται ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι πολύ ερωτευμένος.

Η Νικόλ Κίμπελ φόρεσε στο κόκκινο χαλί ένα μπλε μίνι blazer φόρεμα με μακριά μανίκια, το οποίο συνδύασε με κόκκινη τσάντα και μεταλιζέ πέδιλα.

banderas-syntrofos2 banderas-syntrofos3

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί επίσης στην πρεμιέρα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας «Official Competition», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ.

banderas-syntrofos4

Η Νικόλ εντυπωσίασε με ένα λευκό φόρεμα, το οποίο είχε σκίσιμο στο πλάι.
bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση