HomeHL-GreeceMad Clip: Με τραγούδια και «γκαζιές» το τελευταίο αντίο στον τράπερ

Mad Clip: Με τραγούδια και «γκαζιές» το τελευταίο αντίο στον τράπερ

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου, νεαρής κυρίως ηλικίας, φίλοι και συγγενείς του γνωστού τράπερ  Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του   σε τροχαίο την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή λεωφόρο, βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον καλλιτέχνη.

Πολλά νέα παιδιά, φορώντας μαύρα ρούχα στέκονταν στον προαύλιο χώρο της Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου: άλλοι κρατούσαν ένα λουλούδι στο χέρι, άλλοι μιλούσαν μεταξύ τους για το το τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

mad-clip-khdeia

Μεταξύ τους, η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων.  Η Φουρέιρα, ντυμένη στα λευκά και φορώντας σκούρα γυαλιά, μπήκε στο ναό, χωρίς όμως, να καταφέρει να κρύψει τα δάκρυα και τη συντριβή της.  Συντετριμένος ήταν ο τράπερ και στενός φίλος του Mad Clip, Light που το μοιραίο βράδυ ήταν από τους πρώτους που έφτασε στον τόπο του τροχαίου. Ο ίδιος μάλιστα είχε αναρτήσει τότε στο Instagram ένα σπαρακτικό βίντεο όπου  είχε  αντικρίσει το νεκρό φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, έλεγε με λυγμούς, «πάει, πάει».

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια το λευκό φέρετρο με τη σορό του τράπερ, βγήκε από το ναό, κατευθυνόμενο στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή.

Κατά τη μεταφορά του, πλήθος κόσμου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του ναού, αποχαιρετούσε τον Mad Clip με χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι». Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν, πεζοί και με μηχανάκια, στο κοιμητήριο.  Η κυκλοφορία έξω από το κοιμητήριο διεκόπη για αρκετή ώρα και στα δυο ρεύματα, με τους θαυμαστές και φίλους του Mad Clip να κάνουν «γκαζιές» και να παίζουν μουσική… στο τέρμα.

Κάποιοι από τους νέους που βρέθηκαν στον ναό έβαλαν από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τα τραγούδια του με τους ίδιους να τραγουδούν τους στίχους του.

Στα social media γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν τον Mad Clip. Όλες αυτές τις ημέρες κόσμος συνέρρεε στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή αφήνοντας λουλούδια και ανάβοντας κεράκια στη μνήμη του. Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε τόσα άδικα από τη ζωή.

gazies-mad-clip2 gazies-mad-clip

Τον αποχαιρέτησαν με «γκαζιές»

Στις συνεντεύξεις του είχε παραδεχτεί πως ήταν «γκαζάκιας», πως αγαπούσε την ταχύτητα, την ταχύτητα που έμελλε τελικά να τον οδηγήσει στον θάνατο. Πολλοί από τους θαυμαστές του αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν πατώντας γκάζια,  έξω από την εκκλησία.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση