HomeHL-LifestyleΗ Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί νέους μπελάδες στη βασιλική οικογένεια

Η Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί νέους μπελάδες στη βασιλική οικογένεια

Τι ζήτησε από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια κίνηση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους βοηθούς της βασίλισσας Ελισάβετ, προχώρησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ – Ζήτησαν ακρόαση από την μονάρχη.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ελπίζουν να συστήσουν από κοντά την κόρη τους Λίλιμπετ, η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου, στην βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο, μια πηγή ανέφερε στην The Sun πως καμία συνάντηση δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη και πως το αίτημά τους άφησε άφωνους τους βασιλικούς βοηθούς, δεδομένης της εκρηκτικής συνέντευξης του ζευγαριού νωρίτερα φέτος στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η πηγή είπε στη βρετανική εφημερίδα: «Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν αυτή την προσφορά, αλλά πολλοί σοκαρίστηκαν με το θράσος τους. Μπορεί να θέλουν πραγματικά να δουν την βασίλισσα, αλλά είναι σοκαριστικό μετά από όσα της έκαναν φέτος».

Και συνεχίζει: «Το προσωπικό της Μεγαλειότητας δεν έχει απαντήσει ακόμη. Στην πραγματικότητα υπήρξε μια συζήτηση για τα Χριστούγεννα και για το εάν θα πρέπει να αποσταλεί πρόσκληση στον Χάρι και την Μέγκαν δεδομένου ότι την απέρριψαν πέρυσι. Η βασίλισσα Ελισάβετ εξακολουθεί να λατρεύει τον Χάρι και θα ήθελε πολύ να δει την Λίλιμπετ και τον αδερφό της Άρτσι».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα φέτος, οι Σάσεξ ανακοίνωσαν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους και αποκάλυψαν πως το όνομά της θα είναι Λίλιμπετ Νταϊάνα. Το πρώτο από το χαϊδευτικό της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς έτσι συνήθιζε να την αποκαλεί ο πρίγκιπας Φίλιππος, και το δεύτερο όνομά της, ως φόρο τιμής στην μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αναστάτωση από την διαρροή των σχεδίων για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Πάντως, ο κλάδος ελαίας από τον Χάρι και την Μέγκαν έρχεται την ώρα που οι ανώτεροι βοηθοί του παλατιού αναζητούν την πηγή πίσω από την «βαθιά ανησυχητική» διαρροή των μυστικών σχεδίων που πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι λεπτομέρειες της επιχείρησης «Γέφυρα του Λονδίνου» συμπεριλαμβανομένων υπουργικών πρωτοκόλλων, δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα από το Politico. Η δημοσίευσή τους έχει προκαλέσει πανικό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με πηγές να λένε ότι ψάχνουν μανιωδώς τώρα να ανακαλύψουν ποιος διέδωσε αυτές τις λεπτομέρειες και ποιο είναι το κίνητρό του.

«Είναι βαθύτατα ενοχλητικό ότι αποκαλύφθηκαν τέτοιες ιδιωτικές πληροφορίες, οι οποίες δεν είναι μόνο βαθιά προσωπικές για τη βασίλισσα αλλά έχουν και επιπτώσεις στην ασφάλεια» ανέφερε βασιλική πηγή στην The Mirror.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση