HomePost ItΕκδήλωση για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στα Χανιά

Εκδήλωση για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στα Χανιά

Την Τετάρτη 8/9/2021 στο Επιμελητήριο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κ. Αντώνη Παπαδεράκη θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00, εκδήλωση με θέμα την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Αλ.Ο.) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Στην παραπάνω εκδήλωση

  • θα γίνει η παρουσίαση του υπό διαβούλευση προτεινόμενου Επιχειρησιακού Σχέδιου της Περιφέρειας Κρήτης για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής της για «μια Κρήτη βιώσιμη, με κοινωνική συνοχή, με κοινές αξίες και αυτοπεποίθηση».
  • θα απονεμηθούν οι σχετικές βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης των δύο κύκλων σεμιναρίων που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης μέσω του ΚΕΚΑΠΕΡ, σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Κοινωνικής Ανάλυσης-Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας και Πολιτικής Οικονομίας, του Πανεπιστήμιου Κρήτης.
  • θα παρουσιαστούν κοινωνικές επιχειρήσεις, που λειτουργούν στον Νομό Χανίων στο πλαίσιο εξωστρέφειας και ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ αυτών και φορέων του Νομού.

Η εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη της διαβούλευσης επί του ανωτέρω Επιχειρησιακού Σχεδίου καθώς και της προσπάθειας ενεργού στήριξης εκ μέρους των ΟΤΑ των υφιστάμενων ή και της ανάπτυξης νέων επιχειρηματικών εγχειρημάτων Κοινωνικής Οικονομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση