Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο Έλληνες, 24 και 27 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού για καλλιέργεια 57 δενδρυλλίων κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση τους στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κάθε πρώτη και 16 του μήνα.

fyteia-2

Η επιχείρηση της αστυνομίας έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης σε δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης .

dendryllia-2

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού οι οποίοι με την συνδρομή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης κατάφεραν να εντοπίσουν, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Φαιστού, τις δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενες συνολικά από 57 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία και εκριζώθηκαν.

deddryllia

Εντός του χώρου της μίας εκ των δύο φυτειών και κατά την τον χρόνο που εκτελούσαν καλλιεργητικές εργασίες εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες οι οποίοι και συνελήφθησαν. Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση