HomePost ItΗ κυβερνητική αδιαφορία τροχοπέδη στην αγροτική ανάπτυξη

Η κυβερνητική αδιαφορία τροχοπέδη στην αγροτική ανάπτυξη

Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Την Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ξεναγήθηκε στην Έκθεση, συνομίλησε με συμμετέχοντες και επισκέπτες για όλα τα θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες της οικονομίας μας, αλλά και έναν από τους πιο δύσκολους κλάδους της παραγωγής. Ειδικά στην Κρήτη, όλοι γνωρίζουμε τις αγωνίες, τον μόχθο και την προσπάθεια που καταβάλλεται από τις αγρότισσες και τους αγρότες μας. Τους ανθρώπους εκείνους, που δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τις προκλήσεις για την βελτίωση των προϊόντων τους, τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, ή τη μείωση της παραγωγής τους εξαιτίας διαφόρων, αστάθμητων παραγόντων. Αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι και με μια κυβέρνηση που είτε δεν θέλει, είτε δεν μπορεί να τους υποστηρίξει αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Αναδεικνύουμε με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις τα προβλήματά τους, καταθέτουμε προτάσεις και λύσεις, στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα του τόπου μας. Οι αγρότες μας δεν είναι μόνοι τους.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση