HomeLife & StyleΤο πρώτο μήνυμα του Light για τον θάνατο του Mad Clip

Το πρώτο μήνυμα του Light για τον θάνατο του Mad Clip

H ανάρτησή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά τον τραγικό θάνατο του Mad Clip έκανε ο φίλος και στενός του συνεργάτης, Light.

Ο διάσημος trapper βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και σε δέντρο, με ταχύτητα άνω των 150 χιλιομέτρων. Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, καθώς το όχημα είχε μετατραπεί σε μάζα σιδερικών.

Ο θάνατος του προκάλεσε σοκ στους θαυμαστές του και στην εγχώρια σόου μπιζ. Τις τελευταίες ημέρες, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα αποχαιρετισμού για τον Mad Clip από φίλους, θαυμαστές και συναδέλφους που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Παράλληλα, στο σημείο του δυστυχήματος σπεύδει κόσμος για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του 34χρονου καλλιτέχνη.

Προ ολίγου, επέστρεψε στα Μέσα Κοινωνική δικτύωσης και ο πασίγνωστος ράπερ, Light με τον οποίο εκτός από τις πολλές συνεργασίες που του συνέδεαν, ήταν συμμέτοχοι στην δισκογραφική εταιρεία «Capital Music» και διατηρούσαν μια χρόνια φιλία.

H ανάρτηση του Light για τον Mad Clip

Στην ανάρτησή του, ο 26χρονος ράπερ, γράφει: «Μέχρι να συναντηθούμε ξανά…», συνοδεύοντας την περιγραφή του με μια μαύρη καρδιά.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση