HomeHL-LifestyleAπεβίωσε σε ηλικία 39 ετών η τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ μέλος των Girls Aloud

Aπεβίωσε σε ηλικία 39 ετών η τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ μέλος των Girls Aloud

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε περασμένο Αύγουστο ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και είχε κάνει μετάσταση σε άλλα σημεία του σώματός της. Την Κυριακή, η μητέρα της ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Το μέλος του ιρλανδοαγγλικού συγκροτήματος Girls Aloud, Σάρα Χάρντινγκ έφυγε σήμερα Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών όπως ανακοίνωσε η μητέρα της Μαρί. Η Χάρντινγκ έδινε μάχη με τον καρκίνο του στήθους.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε περασμένο Αύγουστο ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και είχε κάνει μετάσταση σε άλλα σημεία του σώματός της. Την Κυριακή, η μητέρα της ανακοίνωσε την είδηση στο Instagram.

«Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί», έγραψε. Πρόσθεσε ότι η Χάρντινγκ ήταν ένα «λαμπερό αστέρι» και θα ήθελε να τη θυμούνται γι ’αυτό, παρά για τον αγώνα της κατά του καρκίνου.

Η Χάρντινγκ ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι ένας γιατρός της είπε ότι πιθανότατα δεν θα είναι ζωντανή τα επόμενα Χριστούγεννα. Στην αυτοβιογραφία της, που κυκλοφόρησε τη Μάρτιο, ανέφερε ότι αποφάσισε να ανακοινώσει την ασθένειά της με την ελπίδα ότι όσοι ανησυχούν θα ζητήσουν ιατρική βοήθεια και δεν θα αναβάλλουν τη διάγνωση του καρκίνου μέχρι να είναι πολύ αργά.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση