HomeHL-9Σοβαρό τροχαίο με επιχείρηση απεγκλωβισμού μητέρας και κόρης

Σοβαρό τροχαίο με επιχείρηση απεγκλωβισμού μητέρας και κόρης

Στο Στόμιο Ιεράπετρας- Τροχαίο και στα Χανιία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα στο δρόμο Γρα Λυγιας – Στομίου στην Ιεράπετρα. Ένα όχημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βγήκε από το δρόμο και χτύπησε μέσα σε αλμυρίκια με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μια γυναίκα περίπου 40 ετών και η 8χρονη κόρη της.

Στο σημείο βρέθηκε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής όπου με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα και στη συνέχεια ξεκίνησε ο απεγκλωβισμός του παιδιού, όπως φαίνεται στο βίντεο του radiolasithi.gr.

Τόσο η γυναίκα όσο και το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, με τραύματα, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν απειλούν τη ζωή τους, με το ανήλικο κορίτσι να έχει μεγαλύτερους τραυματισμούς στα πόδια.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η τροχαία Ιεράπετρας.

Τροχαίο και στα Χανιά

Eν τω μεταξύ, άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κοντά στην παραλία Σειτάν Λιμάνια στα Χανιά, όταν ένα τετράτροχο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο Βελγίδες τουρίστριες έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές..

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης η μία από τις δύο κοπέλες να πέσει σε βράχο και να χτυπήσει σοβαρά το πόδι της ενώ η δεύτερη τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει την τραυματία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση