HomeHL1-WorldΑίγυπτος: Νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου στο Σουέζ

Αίγυπτος: Νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου στο Σουέζ

Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό Τύπο, στο μοιραίο λεωφορείο επέβαιναν οικογένειες που επέστρεφαν από το παραθεριστικό κέντρο του Σαρμ Ελ Σέιχ στο Κάιρο - Συλλυπητήριο μήνυμα του ΥΠΕΞ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά, έχασαν χθες, Σάββατο, το βράδυ τη ζωή τους στο Σουέζ της Αιγύπτου, όταν ανατράπηκε το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό Τύπο, στο μοιραίο λεωφορείο επέβαιναν οικογένειες που επέστρεφαν από το παραθεριστικό κέντρο του Σαρμ Ελ Σέιχ στο Κάιρο.

Οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 34, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Μερικοί τραυματίες βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην περιοχή έφτασαν αμέσως 30 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών από τον τόπο του δυστυχήματος στο Γενικό Νοσοκομείο του Σουέζ και άλλα κοντινά νοσοκομεία.
Σύμφωνα με την επίσημη Αιγυπτιακή Στατιστική Υπηρεσία (CAPMAS), το 2020 τα τροχαία δυστυχήματα στη χώρα παρουσίασαν αύξηση κατά 17,8% σε σχέση με το 2019.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΥΠΕΞ. 

Συλλυπητήριο μήνυμα για το δυστύχημα στην Αίγυπτο, μετά την ανατροπή λεωφορείου, ανάρτησε στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

«Εκφράζουμε οδύνη για το τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στην Αίγυπτο», αναφέρει.

«Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας στο λαό και στην κυβέρνηση της φίλης χώρας Αιγύπτου».

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση