HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα Λινοπεράματα στις περιοχές των επιχειρήσεων τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ των καυσίμων Μαμιδάκη και του κέντρου διασκεδάσεως Ολύμπια Παλάς. Επίσης στις περιοχές Παντάνασα, Μαδέ, Λυγαριά.Στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ στο Μαδέ καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Καλλιθέα και στην ΒΙΠΕ στις οδούς Δ, Ι, Ο, Π, Ρ και Κ από Ι έως και εργ.Μάρμη, Θ από την οδό Κ έως την οδό Δ περιλαμβανομένων των εργοστασίων Καστρινογιάννη, Καστέλ, Μαυρομάτη, Βαθυπέτρου, Οικοδομική Τεχνική, Τrans Beton, Μαυρομάτη, Μιχαήλου, Γωννιανάκη, First guality cheese, Mega plast, Μινωικά πλαστικά, Αγρέξ, Κρητική Γαστρονομία, Μηλάκη, Αλεξίου, BetonΜεσσαράς, Μάρμη, βιοτ.Κατσιμπρή, Σοφίου, Βεμετ, Δομική, Κρήτης, Αρετή ΑΒΕΕ, Φασομυτάκη, Κανδεμήλη, Αβραμίδη, Νίκης Α.ε, Λευκοσιδηρουργία Κρήτης, Κόκαλης, Μαράκη κ Κρητών Άρτος.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στις περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Marilena, Lambi, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή Ζεύς, Creta beach, Agapi beach, Santa Marina, Candia marris και στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και μπάρμπα Γιώργος και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα.Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Σίβα, Λύσταρος, Καλοί Λιμένες, Αγ.Μάρκος, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΣΕΚΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μέσα Κατσαμπά στις οδούς Βησαρίωνα, Πρεσπών, Ομήρου, Παπαδιαμάντη, Παλαμά και Κρήτης.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Βόνη, Ζωφόροι, Θραψανό, Ευαγγελισμός και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

Από τις 12 έως τις 13.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό στην οδό Σταδίου από την οδό Καραϊσκάκη μέχρι την οδό Μπαλαλή, και στην οδό Διδούς από την οδό Καρίας μέχρι την οδό Αρχιμήδους.

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Αγ.Ιωάννη στην περιοχή του 47ου Δημ.σχολείου και στις οδούς Κρασαδάκη από την οδό Ματζαμπετάκη έως την οδό Κρήτης και στις οδούς Σταυρινίδη, Πλατάκη, Κυριακού, Μούση Αθ., Σηφάκη, Δελαπόρτα, Καρυάτιδων και Στρ.Τσίρκα.

Από τις 11.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις οδούς Ούλαφ Πάλμε από την οδό Ποικιλάσου μέχρο την οδό Λασκαράτου και στις οδούς Ποικιλάσου, Λασκαράτου και Μπορνόβα.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες, στην περιοχή από τη διακλάδωση των Γουρνών μέχρι τη διακλάδωση των Πάνω Γουβών, και στην περιοχή από την παραλία Κ.Γουβών από το ξενοδοχείο Διογένης Παλλάς έως το κάμπινγκ Γουβών περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις και Αφροδίτη. Επίσης στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Amirandes, Πάνθεων, Μαριγιάννα, Δαριβιανάκη, Studios Elpida, St. Constantin, Kaissa.Επίσης στις περιοχές Λεμονιές και παραλία Αγ.Κων/νου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

Από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ. Παπαναστασίου από την οδό Ερμούπολης μέχρι την οδό Αργοστολίου.Επίσης στην οδό Λειβαδιάς.

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Καμηλάρι, Καλαμάκι.Στη θέση Αφραθιάς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στη λεωφ. Ιωνίας από την οδό Σμπώκου έως την οδό Αλεξανδρείας, Φωκών, Βρυούλων και Απολλωνίου Ροδίου από την οδό Σμπώκου έως την οδό Αλεξανδρείας, Διγενή και Ροδοκανάκη από την οδό Αππ.Ροδίου από την οδό Φωκών έως την οδό Α.Καστρινάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στην οδό Απολλωνίου Ροδίου από την οδό Σμπώκου Βασ. μέχρι την οδό Πατρ.Φωτίου και στην οδό Ροδοκανάκη από την οδό Αντ.Καστρινάκη μέχρι τη λεωφ.Ιωνίας.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή βόρεια του Βενιζελείου νοσοκομέιου, στην θέση Κεφάλα στις οδούς Τζων Τσάντγουικ, Μενελάου Σακοράφου και στην οδό Ανδρ.Νάθενα από την οδό Φοινίκων έως την οδό Σακοράφου. Σακοράφου και Α.Νάθενα από την οδό Φοινίκων έως την οδό Σακοράφου.

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριό Μάταλα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια της ευρύτερης περιοχής των Ματάλων.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Ούλαφ Πάλμε από την οδό Εμμ.Λυδάκη μέχρι την οδό Μόρνου.

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Λέντας, Δισκός, Γερόκαμπος, Τζίγκουνας, Λούτρα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Κασταμονίτσα.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία.Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πλατειά Περάματα και Χρυσόστομος.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Αγ.Δέκα, στις περιοχές του ελαιουργείου Δαμιανάκη, της Ε.Γ.Σ Μεσσαράς, των αρδευτκιών Κατσαμάνη, Φραγκιαδουλάκη, Καζάκη, Πρεκατσουνάκη, Βουβάκη, Χαριτάκη, Τυράκη, Εφεντάκη, Μανιαδάκη, θερμοκήπιο Νεονάκη.Στα χωριά Βαγιωνιά, Βασιλική, Κανδήλα, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Λεβεντάκη και Σεργίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλίιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου:

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Καπετανιανά και Αγ.Ιωάννης Καπετανιανών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή ανατολικά του ξενοδοχείου Λάβρης, στην περιοχή της ταβέρνας Μαρία και στην περιοχή του ξενοδοχείου Αφροδίτη.

Στο χωριό Ελιά του Δ.Χερσονήσου, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Μερκουλίδη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Επισκοπή στην έξοδο του χωριού προς Σγουροκεφάλι, στην περιοχή της οικίας Ατσαλάκη Αλίκη.

Από τη 1 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή του πτηνοτροφείου Φαρσάρη.

Γενικά στο χωριό Σκόπελα του Δ.Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση