HomeΕΛΛΑΔΑΔολοφονία στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις στο στυγερό έγκλημα της Καρολάιν

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις στο στυγερό έγκλημα της Καρολάιν

Εβδομάδα εξελίξεων στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξελίξεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Όπως δήλωσε ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στον ΣΚΑΪ, μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι εκθέσεις και το κίνητρο

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.

Ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα». Σε ερώτηση σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε». Σημείωσε επίσης ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση