HomeHL-LifestyleΠατέρας για δεύτερη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;

Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ηταν τον περασμένο Mάϊο και ανήμερα της Γιορτής της Μητέρα, όταν η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Μιλώντας με τρυφερά λόγια για τον μικρό Λίαμ, η Mariah συνόδευσε το μήνυμά της με μία φωτογραφία στην απεικονίζεται εκείνη με φουσκωμένη κοιλιά να κρατάει από το χέρι τον γιο της. «Ω και ξέχασα να αναφέρω ότι το δεύτερο μωρό είναι στο δρόμο και εγώ έχω πάρει ακόμη περισσότερα μαθήματα ζωής! Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου… Λίαμ και μωρό Νο2 σας ευχαριστώ που μου δώσατε σκοπό», έγραφε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται λοιπόν πως το δεύτερο μωρό της οικογένειας γεννήθηκε αθόρυβα καθώς ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Twitter δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βγαίνει από ένα εμπορικό κέντρο της Αμερικής, κρατώντας στα χέρια του τον γιο του.

Πρώτη όμως εμφανίζεται η σύζυγός του, Μαράια, φορώντας ένα μάρσιππο με ένα μωρό στην αγκαλιά με τους φανς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να υποστηρίζουν πως έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και δεν το πήρε είδηση κανείς.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση