HomeHL-CultureABBA: Νέος δίσκος, 40 χρόνια μετά τη διάλυσή τους

ABBA: Νέος δίσκος, 40 χρόνια μετά τη διάλυσή τους

Συναυλία με τα ψηφιακά τους άβαταρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι κι αν πέρασαν 40 χρόνια… Το σουηδικό ποπ συγκρότημα ABBA παρουσίασε σήμερα ένα νέο άλμπουμ με πρωτότυπα τραγούδια, το πρώτο μετά τη διάλυσή του, το 1982, ενώ ετοιμάζει και μια περιοδεία στην οποία θα εμφανιστούν και οι… ψηφιακές απεικονίσεις τους επί σκηνής.

«Ηχογραφήσαμε ένα νέο άλμπουμ» δήλωσαν ο Μπγιόρν Ουλβέους, 76 ετών πλέον, και ο Μπένι Άντερσον, 74, σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε στο Λονδίνο, όπου παρουσιάστηκε ένα από τα νέα τραγούδια τους, το I Still Have Faith in You.

Οι ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών, που έχει πουλήσει περισσότερους από 385 εκατομμύρια δίσκους σε όλον τον κόσμο, θα κυκλοφορήσουν το επόμενο άλμπουμ, που θα φέρει τον τίτλο Voyage, στις 5 Νοεμβρίου.

Το σουηδικό συγκρότημα γνώρισε τεράστια φήμη κερδίζοντας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 1974 με το «Waterloo» και έκανε μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ’70, όπως τα «Dancing Queen», «Take a chance on me», «Mamma Mia» κ.ά. Οι ABBA είχαν διαλυθεί το 1982 και τα τέσσερα μέλη του ακολούθησαν σόλο καριέρα.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα, σκοπεύουν να δώσουν μια «ψηφιακή» συναυλία στο Λονδίνο του χρόνου, επίσης με το όνομα, Voyage. Ψηφιακά άβαταρ των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος θα εμφανιστούν σε ένα ανεπανάληπτο σόου στην Abba Arena.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση