HomeHL-9Πολυτεχνείο Κρήτης: Σοκαρισμένη η ακαδημαϊκή κοινότητα από τον θάνατο της Θέλμας

Πολυτεχνείο Κρήτης: Σοκαρισμένη η ακαδημαϊκή κοινότητα από τον θάνατο της Θέλμας

Ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στον ΒΟΑΚ-Εργαζόταν στο γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της 52χρονης Θέλμας Μαυρίδου, η οποία ήταν το θύμα του τροχαίου σημειώθηκε την Πέμπτη λίγο μετά τις 4:30  στο Πλατάνι, στα Χανιά όταν ο οδηγός ενός ΙΧ κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα.

Η 52χρονη εργαζόταν στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πολυτεχνείου, με την είδηση αυτή να προκαλεί σοκ στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης.

polytexneio-krhths

csm_183_7369518_3491765749

Όσοι την γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν πολύ γλυκό άνθρωπο, με ικανότητες και πολλά σχέδια για το Πολυτεχνείο στο οποίο εργαζόταν. Δυστυχώς όμως, το νήμα της ζωής της, κόπηκε απότομα, στο θανατηφόρο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ.

Η 52χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας, ενώ από την σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Την ίδια ώρα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση