HomeHL-LifestyleMad Clip: Ποιος ήταν ο δημοφιλής τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Mad Clip: Ποιος ήταν ο δημοφιλής τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Κάνω εμπορική την αλητεία μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ στο καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 34χρονου Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος) σε πολύ σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Ο γνωστός τράπερ από τη Νέα Υόρκη που έγινε πασίγνωστος με το «Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα, έχω γούστα ακριβά» βρισκόταν στο γάμο του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη, από όπου είχε κοινοποιήσει αναρτήσεις στο Instagram.

Ανεβάζοντας στα τελευταία όπως αποδείχθηκε stories του στο Instagram τη στιγμή που το ζευγάρι των νεόνυμφων φτάνει στη δεξίωση, ο Mad Clip ευχόταν τα καλύτερα στον συνεργάτη του και τη σύζυγό του.

Δυστυχώς λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από πολύ σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης.  Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα οπού και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά πολύ κατάσταση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε. Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλος επιβάτης. Στα social media κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον κολλητό του Mad Clip, Light από το σημείο του τροχαίου.

Ποιος είναι ο Mad Clip – Money and drugs Can’t live in poverty

Ο ράπερ Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Το όνομα Mad Clip στην πραγματικότητα είναι αρκτικόλεξο και σημαίνει Money and drugs Can’t live in poverty.Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα, μετά τον χωρισμό των γονιών του. Στα 22 πήγε στην Κύπρο και εκεί συνεργάστηκε με τον Drew Astro. Στη συνέχεια, πήγε Νέα Υόρκη και μετά Λονδίνο για τρία χρόνια, και επέστρεψε Ελλάδα.

Από τότε που κυκλοφόρησε το κομμάτι Dealer, είχαν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat. Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Βρέθηκε νούμερο 1 στα trends του Youtube με το «Κότερα» (Capital Music) και το «Εγώ» με τη Josephine. Πρόσφατα συμμετείχε στο «Μπορεί» της Panik Records με την Ελένη Φουρέιρα.

Mad Clip: Κότερα, ελικόπτερα και η σχέση με τον Snik – «Ο κόσμος θα κρίνει»

Το βράδυ του Σαββάτου (28/11/2020) το J2US στο Open φιλοξένησε στη σκηνή τον τράπερ Mad Clip, ο οποίος είχε καταφθάσει στο στούντιο με λευκή λιμουζίνα και είχε τραγουδήσει την επιτυχία του «Κότερα».

O Mad Clip είχε μιλήσει αποκλειστικά για τη δουλειά του, την τραπ, το νέο του album που πρόκειται να κυκλοφορήσει, αλλά και για την σχέση του με τον Snik, ενώ ανάμεσα σε άλλα απάντησε στο αν θα τραγουδούσε ποτέ λαϊκά.

Ο Mad Clip είχε δηλώσει ότι σέβεται όλες τις μουσικές δημιουργίες και ας μην του αρέσουν να τις ακούει σπίτι του. Σπίτι του ακούει τον εαυτό του. Το «Κότερα» το έγραψε σε 25 λεπτά, τυχαία τελείως. «Ζω το όνειρο μου! Μιλάω με τη δουλειά μου, βγάζω τα κομμάτια μου, προσπαθώ για το καλύτερο. Κανένας δεν γουστάρει τον «κακό νικητη». Κοιτάω για την πάρτι μου, όχι εγωιστικά, θέλω να εξελίσσομαι, θέλω να γίνω καλύτερος. Όταν ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να σε σχολιάσει αρνητικά, νιώθω ότι κάτι κάνεις σωστά. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμα τα μπουζούκια να δεχτούν trappers» είχε πει ο γνωστός τράπερ στον Νίκο Κοκλώνη.

Και συμπλήρωνε: «Πάντα είμαι έτοιμος για τη δύσκολη στιγμή».

Ο τράπερ Mad Clip είχε ερμηνεύσει μερικές από τις επιτυχίες του πάνω στην σκηνή του J2US σε ένα ξεχωριστό show. Για τη σχέση του με τον Snik είπε ότι όλα μεταξύ τους είναι καλά: «Είμαστε σε πολύ καλή φάση. Ο κόσμος θα κρίνει τον καλύτερο». Για τον τότε δεσμό με τη σύντροφό του, την Αρετή, είπε ότι ήταν μαζί πριν την επιτυχία και του στάθηκε στα δύσκολα.

Mad Clip: Έχω βρει τη συνταγή να κάνω την αλητεία μου εμπορική

Τον ράπερ Mad Clip είχε φιλοξενήσει στο στούντιο του «The 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Πιτ – όπως είχε πει στον παρουσιαστή να τον αποκαλεί – μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη αλλά από πιτσιρικάς, όπως είπε, πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα.

Ο νεαρός καλλιτέχνης είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια, το ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα, το χωρισμό των γονιών του, καθώς και τις επιρροές των νέων ανθρώπων.

«Κανένας μας δεν θέλει να δει κανέναν νεαρό να καταστρέφεται. Είναι πολύ σημαντική η παιδεία που δίνουν οι γονείς. Πρέπει να παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς τους, όχι από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή ηθοποιό» είπε.«Έχω βρει τη συνταγή μου στο να κάνω τη δική μου ζωή και αλητεία, εμπορική […] Δεν έχω έρθει εδώ να το παίξω ούτε πρότυπο ούτε είδωλο […] Μιλάω για τα δικά μου βιώματα» είχε πει ο Mad Clip.

 «Θαύμαζα τους ράπερς που είχαν φύγει από τη ζωή … αυτού του είδους την αθανασία»

Λέγοντας την ιστορία του στη lifo ο Mad Clip ανέφερε: «Θαύμαζα πολύ τους ράπερ που είχαν φύγει απ’ τη ζωή, τους 2 Pac, Biggie Smalls κι άλλους που άκουγα τη μουσική τους και ήταν σαν να υπήρχαν ακόμα, θαύμαζα αυτού του είδους την αθανασία. Σκεφτόμουν: «Τι είναι η ζωή; Να έρχεσαι, να φεύγεις και να μη σε θυμάται κανένας;». Έτσι, το 2003 «έφαγα» μια φλασιά και αποφάσισα να γίνω μουσικός, γιατί ήθελα να κάνω κάτι και να γράψω τη δική μου ιστορία».
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση