HomeHL-GreeceΦονικό στην Ίο: Αυτός είναι ο 22χρονος Ιρλανδός που έπεσε νεκρός μετά από καβγά με φίλο του

Φονικό στην Ίο: Αυτός είναι ο 22χρονος Ιρλανδός που έπεσε νεκρός μετά από καβγά με φίλο του

Ο Νάιαλ Ο' Μπράιεν ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας και εξωστρεφής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ταλαντούχος αθλητής, εξαιρετικός χαρακτήρας και εξωστρεφής με μεγάλο κύκλο φίλων… Αυτό είναι το προφίλ που σκιαγραφεί η Irish Sun για τον Νάιαλ Ο’ Μπράιεν, τον 22χρονο νεαρό από την Ιρλανδία ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο πριν από μερικές μέρες στην Ίο.

Όπως είχε δημοσιεύσει τη Δευτέρα το protothema.gr, ένας άγριος διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο νεαρούς Ιρλανδούς στο νησί οδήγησε στον θάνατο του ενός από τους δύο, συγκεκριμένα του 22χρονου. Μετά το συμβάν ο 20χρονος φερόμενος δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιητών.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε τις πρωινές ώρες στη Χώρα Ίου, όταν ο 20χρονος ενεπλάκη σε καβγά με τον Νάιαλ, τον οποίο χτύπησε με τα χέρια του με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα. Οι δύο νεαροί διασκέδαζαν μαζί και εκτιμάται πως κάτω από την επήρεια μέθης προκλήθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η σύγκρουση. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, ο 22χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου κατέληξε.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Χαρισματικός αθλητής και πολύ αγαπητός

Όπως αναφέρει η Irish Sun, ο 22χρονος Νάιαλ καταγόταν από το Κάσλτροϊ, ένα προάστιο του Λίμερικ, και ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής του χέρλινγκ. Η ομάδα στην οποία έπαιζε, η Broadford GAA, απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο νέο με την εξής δήλωση: «Με ραγισμένη καρδιά θρηνούμε τον τραγικό θάνατο ενός από τους καλύτερους παίκτες μας και σπουδαίου χαρακτήρα, του Νάιαλ Ο Μπράιεν».

Δίνοντας συλλυπητήρια στους γονείς του 22χρονου, Μάικ και Αν, και στους τρεις αδελφούς του, ένας εκπρόσωπος της Broadford GAA αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία του νεαρού στους κόλπους της ομάδας. «’Ηταν εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης και με προοπτικές». Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την νικηφόρα του εμφάνιση ως πιο πολύτιμου παίκτη στον τελικό της κομητείας του 2019, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος. Σύμφωνα με τον ίδιο ο Νάιαλ είχε ήδη συμπληρώσει το τρίτο έτος των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Λίμερικ, με αντικείμενο τα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά.

Ο νεαρός δεν ασχολούταν μόνο με το χέρλινγκ, αφού ήταν μέλος της Λέσχης Γκολφ του Κάσλτροϊ, όπου και εργαζόταν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Νάιαλ είχε έναν μεγάλο κύκλο φίλων, οι οποίοι θα τον θυμούνται πάντα ως έναν δημοφιλή νέο γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια.

Το Kevin Bell Repatriation Trust επιβεβαίωσε στην εφημερίδα ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του εκλιπόντος προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες διευθετήσεις για να επιστρέψει η σορός του άτυχου νεαρού στην πατρίδα του, μετά τη νεκροψία.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση