HomeHL-LifestyleΗ Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο αδερφός της, Ηλίας, ποζάρουν μαζί

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο αδερφός της, Ηλίας, ποζάρουν μαζί

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αδερφό της, Ηλία, στο Instagram.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη, όπου πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου. Η ίδια από τότε ακολουθεί μια πετυχημένη πορεία στον χώρο της ελληνικής υποκριτικής σκηνής.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, γιόρτασε τα γενέθλιά της, και ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε με τον αδερφό της, Ηλία. Η ίδια έχει ακόμα μια αδερφή, την Εβίτα, με την οποία είχαν δώσει πριν μερικά χρόνια μια συνέντευξη στο περιοδικό OK!

«Μεγαλώνοντας όταν πια η καθεμιά έκανε το σπίτι της, γνώρισε άλλους ανθρώπους… κι έφαγε τα χαστούκια της συνειδητοποίησε ότι σαν την αδελφή τηςδεν θα την καταλάβει κανένας άλλος. Τόσο η Άννα Μαρία όσο και ο μικρότερος αδελφός μας, Ηλίας, δεν θα με κρίνουν, γιατί με ξέρουν και με αποδέχονται όπως είμαι. Η αδελφή μου είναι η καλύτερη μου φίλη» είχε δηλώσει τότε η Εβίτα Παπαχαραλάμπους.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τα δύο αδέρφια να χαμογελούν, πιθανόν σε έξοδό τους για να γιορτάσουν τα γενέθλια της ηθοποιού. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έγραψε απλώς «Ο αδερφός μου», ενώ η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες like και πολλά σχόλια με ευχές από τους followers.

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση