HomeHL-SportsΟ ΟΦΗ «ξεμούδιασε» με τον ΠΟΑ (5-0)

Ο ΟΦΗ «ξεμούδιασε» με τον ΠΟΑ (5-0)

Ο Νέιρα σημείωσε 2 γκολ και από 1 οι Καμάου. Φαν Ντούινεν, Ντε Γκουζμάν στο «εύκολο» απόγευμα της ομάδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετατράπηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ, καθώς η ομάδα του Νίκου Νιόπλια βρήκε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» και κέρδισε 5-0.

Παράλληλα βέβαια προχώρησε και σε πάρα πολλές δοκιμές.

Ο έμπειρος κόουτς ξεκίνησε με 3-5-2 και πιο συγκεκριμένα είχε τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, τους Διαμαντή, Βούρο, Γιαννούλη στα στόπερ, τον Μαρινάκη δεξιό μπακ-χαφ, τον Λυμπεράκη αριστερό, τους Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Ντε Γκούζμαν στον άξονα και τους Καμάου, Καστάνιος στα φορ.Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 37′ με τον Καμάου, και η ανάπαυλα τον βρήκε με 1-0 μπροστά ύστερα από ένα 45λεπτο που δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις.

Στο δεύτερο μισό όμως ήταν «καταιγιστικός». Αρχικά σε διάστημα 8 λεπτών, από το 50′ μέχρι το 58′, βρήκε δίχτυα με τους Φαν Ντούινεν (σουτ), Ντε Γκουζμάν (εκτέλεση φάουλ) αντίστοιχα, ενώ στο 67′ ο Νέιρα «έγραψε» το 4-0. Λίγο αργότερα (76′) ο Αργεντινός ευστόχησε σε πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εκτός των 11 που παρατάχθηκαν στη σέντρα αγωνίστηκαν και οι Γρίβας, Μπαλογιάννης, Φαν Ντάινεν, Πασαλίδης, Νέιρα, Κοροβέσης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση