HomeΕΛΛΑΔΑΚαλαμάτα – Πέρασαν μουσουλμάνους τουρίστες για… Ταλιμπάν

Καλαμάτα – Πέρασαν μουσουλμάνους τουρίστες για… Ταλιμπάν

Ανεβάζοντας μάλιστα σχετικές τους φωτογραφίες στα social media.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Τμήμα για εξακρίβωση των στοιχείων τους προσήχθησαν την Τετάρτη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μεσσηνίας 13 Ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και περιηγούνταν στην Καλαμάτα φορώντας παραδοσιακές μουσουλμάνικες φορεσιές.

Ο λόγος; Κάτοικοι της Καλαμάτας θεώρησαν πως πρόκειται για… Ταλιμπάν ανεβάζοντας μάλιστα σχετικές τους φωτογραφίες στα social media.

Άλλοι, μάλιστα, συνέδεσαν την παρουσία τους στην πόλη με… μυστικό σχέδιο για την εγκατάσταση Αφγανών προσφύγων, ενώ τους ανέφεραν ως αιτία και για την επιβολή μίνι lockdown στη Μεσσηνία…

Σύμφωνα με την EleftheriaOnLine, τελικά ήταν Γερμανοί και Γάλλοι τουρίστες για τους οποίους οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε διακρίβωση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων και αφού διαπιστώθηκε η γνησιότητά τους και ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Άλλοι, μάλιστα, συνέδεσαν την παρουσία τους στην πόλη με… μυστικό σχέδιο για την εγκατάσταση Αφγανών προσφύγων, ενώ τους ανέφεραν ως αιτία και για την επιβολή μίνι lockdown στη Μεσσηνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση