HomeHL-SportsΣτη Περθ Γκλορι ο Αντριάν Σαρδινέρο

Στη Περθ Γκλορι ο Αντριάν Σαρδινέρο

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ λογίζεται επί της ουσίας ως παίκτης της Περθ Γκλόρι, καθώς «τελειώνει» το deal της μεταγραφής του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία μεταγραφή λογίζεται ως «τελειωμένη» όταν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Στην περίπτωση του Αντριάν Σαρδινέρο δεν υπάρχει ακόμη κάτι ανάλογο, αλλά επί της ουσίας ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί να χαρακτηριστεί παίκτης της Περθ Γκλορι.

Το «φλερτ» της ομάδας από την Αυστραλία με τον παίκτη του ΟΦΗ είναι γνωστό και σας μεταφέραμε πρόσφατα πως από τη χώρα των «καγκουρό»… προχωρούν την περίπτωσή του.

Τα νεότερα από το «μέτωπο» κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές, σε βαθμό που δύναται να ειπωθεί πως απομένουν τα τυπικά.

Από το «Γεντί Κουλέ» άναψαν το «πράσινο φως» αφού μένουν ικανοποιημένοι από την πρόταση που τους κατατέθηκε και έτσι ο Σαρδινέρο ύστερα από μία σεζόν στην Ελλάδα όπου μάλιστα τις περισσότερες φορές έπαιξε φορ (32 ματς/7 γκολ/2 ασίστ) θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό το Περθ.

Κατά μία πηγή έχουμε deal και αναμένουμε τις ανακοινώσεις.

Οπως άλλωστε και για τη προσθήκη από την πλευρά του ΟΦΗ του Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς ο 24χρονος φορ θα υπογράψει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Διαφήμιση
Διαφήμιση