HomeΕΛΛΑΔΑLive: Η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις φωτιές

Live: Η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις φωτιές

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την έναρξη μιας ακόμα κρίσιμης πολιτικής περιόδου κατά την οποία η χώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την παρατεταμένη υγειονομική κρίση αλλά και νέες αβεβαιότητες (μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή) σηματοδοτεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών που διεξάγεται αυτή την ώρα  στην Ολομέλεια της Βουλής έπειτα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αντικείμενο τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια και την Βορειοανατολική Αττική.

Δείτε live

Η συζήτηση αναμένεται να διεξαχθεί εντός του πλαισίου που διαμόρφωσε το προηγούμενο διάστημα η σχετικά ήπια σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από τους πυρόπληκτους για τις αδυναμίες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και δεσμεύτηκε για την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων, την αντιμετώπιση των χρόνιων αστοχιών και την απόδοση ευθυνών. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και τα μέτρα οικονομικής αρωγής και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος που κατατέθηκαν την Δευτέρα στο κοινοβούλιο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση