HomeHL-9Κάδος απορριμμάτων εν… αχρηστία – Παραμένει σπασμένος σε γειτονιά του Ηρακλείου

Κάδος απορριμμάτων εν… αχρηστία – Παραμένει σπασμένος σε γειτονιά του Ηρακλείου

Αδιαφορούν οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας σπασμένος κάδος απορριμμάτων έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων μίας γειτονιάς του Ηρακλείου καθώς κανένας υπεύθυνος δεν έχει ασχοληθεί με την αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με τα όσα μαρτυρεί κάτοικος της Θερίσου, πρόκειται για έναν κάδο που βρίσκεται στην οδό Νιόβης και είναι εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες σπασμένος.

Μάλιστα, καθημερινά τα συνεργεία Καθαριότητας του δήμου περνούν από την περιοχή για να μαζέψουν τα σκουπίδια ωστόσο δεν κάνουν καμία κίνηση για τον συγκεκριμένο κάδο που δεν προσφέρει τίποτε στους κατοίκους.

kados

Δείτε χαρακτηριστικά τι αναφέρει πολίτης στο cretapost:

«Αγαπητό cretapost εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον, ο κάδος στη γειτονια μας είναι… σούζα.

Καθημερινά τα συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου περνούν σχεδόν καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο στην οδό Νιόβης στη Θέρισο.

Βλέπουν λοιπόν τον κάδο που έχει χαλάσει (όχι με υπαιτιότητα των κατοίκων), αλλά παρόλα αυτά ο κάδος παραμένει στη θέση του, σε αχρηστία, μιας και δεν χρησιμοποιείται από τους κατοίκους, όπως τουλάχιστον γινόταν πριν σπάσει.

Ο κάδος αυτός δεν πρέπει να αντικατασταθεί; Οι υπεύθυνοι δεν εχουν ως αρμοδιότητα και την αντικατάσταση των κάδων, όπως και τη γενικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων;»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση