HomeHL-TOPΈγκλημα στη Μεσαρά: Εργάτης του 39χρονου ομολόγησε την δολοφονία

Έγκλημα στη Μεσαρά: Εργάτης του 39χρονου ομολόγησε την δολοφονία

Νεότερα στοιχεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας άνδρας που δούλευε στο ποιμνιοστασιο του 39χρονου φαίνεται πως είναι ο δολοφόνος του άτυχου άνδρα στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του με αποτέλεσμα σήμερα ο 27χρονος άνδρας, με καταγωγή από τη Ρουμανία, να ομολογεί ότι σκότωσε τον 39χρονο.

Ο ίδιος φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε το θύμα εξαιτίας του ότι του συμπεριφερόταν βάναυσα ενώ είχαν και οικονομικές διαφορές.

Την ίδια ώρα οι αρχές συνέλαβαν και έναν 31χρονο από τη Ρουμανία ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 27χρονος δράστης αυτός του προμήθευσε το όπλο. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο και μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όπλο του εγκλήματος δεν έχει ακόμα βρεθεί.

egklhma-mesara-exo-1200

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ  όταν ο 39χρονος κτηνοτρόφος Νίκος Μπιτσακάκης βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντας σε πρόσωπο, κοιλιακή χώρα και άνω άκρα, μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα τους. Μάλιστα πρώτα πυροβόλησαν προς την πλευρά του ποιμνιοστασίου του θύματος όπου εκεί βρίσκονταν ο αλλοδαπός βοσκός-βοηθός χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

bitsakis2

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και μέσα από ελαιώνες και χωράφια.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

ikona_viber_2021-08-24_12-30-29-579

Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του

Το τελευταίο αντίο θα πουν το απόγευμα της Τρίτης συγγενείς και φίλοι στον άτυχο κτηνοτρόφο που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του στο Πετροκεφάλι μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Πετροκεφαλίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση