HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Παίζοντας θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»-Video-

Νίκος Νιόπλιας: «Παίζοντας θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»-Video-

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δείτε όλα όσα τόνισε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 2-1 στον εκτός έδρας φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Καλλιθέας

Αναλυτικές τοποθετήσεις από τον προπονητή του ΟΦΗ μετά το χθεσινό παιχνίδι

Εν μέρει ικανοποιημένος από το φιλικό με τον Απόλλωνα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας, τονίζοντας ότι χρειάζεται βελτίωση αλλά άφησε και μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον, αναφέροντας ότι ελπίζει ότι ο ΟΦΗ θα πάει καλά.

Ο Νιόπλιας αναφέρθηκε και στην παρουσία του Γιαγιέγος ενώ για την αναβολή της πρεμιέρας τόνισε ότι «χάνεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

«Θα ήθελα να ήταν όλοι οι παίκτες εδώ για καλύτερα συμπεράσματα. Υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί παικτών που έμειναν στο Ηράκλειο.

Θα ήταν βέβαια καλύτερα να τους είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο λόγω ζέστης έγινε αργό παιχνίδι, και οι δυο προσπαθούσαν αλλά δύσκολα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα.

Στο δεύτερο ήταν πιο γρήγορο. Οι αλλαγές έδωσαν ζωντάνια, μπήκαν πιο φρέσκοι, η θερμοκρασία ήταν καλύτερη.

Μπορώ να πω ότι είμαστε εν μέρει ικανοποιημένοι, θέλουμε ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και αυτά τα βελτιώνεις παίζοντας, δεν τα βελτιώνεις μόνο με την προπόνηση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο καλά πατήματα, καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι μας, στη αρχή πουλήσαμε πολύ εύκολα μπάλες και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε ενώ δεν είμαστε τέτοια ομάδα, θέλουμε να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας».

Για τον Γαγιέγος επεσήμανε: «Στο δεύτερο μέρος ο Γαγιέγος έδωσε πολύ ζωντάνια στο χώρο του κέντρου, έλεγχε το παιχνίδι, είναι έμπειρος, εύκολα μπορεί να ξεμαρκαριστεί και να πασάρει. Στέκομαι σε αυτόν γιατί είναι λίγες ημέρες στην ομάδα και ήρθε από άλλη ήπειρο. Βλέπω ότι έχουμε συν ένα καλό παίκτη».

Για τη σεζόν του ΟΦΗ και το πρωτάθλημα είπε: «Η σεζόν θα είναι καλή για εμάς, αυτό δείχνουν τα συμπεράσματα. Θέλαμε να κάνουμε κι ένα τεστ με τρεις παίκτες στην άμυνα για να έχουμε εναλλακτική στην άμυνα.

Δεν γνωρίζουμε αν θα παίξουμε το Σάββατο. Όλες οι ομάδες είναι στην ίδια αφετηρία με τα ίδια προβλήματα, χάνεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν χάνει ή κερδίζει κάποιος, κάτι αλλά στα μάτια των φιλάθλων δεν είναι και το πιο ωραίο να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση