HomeHL-SportsΝέο κώλυμα για την έναρξη της Superleague

Νέο κώλυμα για την έναρξη της Superleague

Οι «5» θέλουν διετές «κλειστό», η Cosmote TV δίνει 1+1!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο κώλυμα παρουσιάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, καθώς Λαμία, Βόλος, Απόλλων, Παναιτωλικός, Ιωνικός ζητούν διετές «κλειστό» συμβόλαιο, ενώ η Cosmote TV προσφέρει «1+1».

Σε θρίλερ εξελίσσεται η έναρξη του πρωταθλήματος!

Ενώ είχε διαφανεί λύση στο πρόβλημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τον Αστέρα να υπογράφει στη Νοva  (και ταυτόχρονα να εξοικονομείται μπάτζετ στην Cosmote TV για να προσφέρει 1,6 εκατ. ευρώ σε Λαμία, Βόλο, Απόλλωνα, Παναιτωλικό και Ιωνικό) προκύπτει νέο κώλυμα!

Διότι οι «5» ζητούν διετές «κλειστό» συμβόλαιο από την Cosmote ΤV (3,2 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια), ενώ το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει συμβόλαιο για «1+1» με το δικαίωμα ανανέωσης να της ανήκει.

Οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι ζυμώσεις αναμένεται να συνεχιστούν το διήμερο και να κορυφωθούν τη Δευτέρα, ενόψει της γενικής συνέλευσης και της συνεδρίασης του ΔΣ που έχει ορίσει η Superleague 1 ώστε να υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Επισήμανση Νο 1: Η προκήρυξη μπορεί να υπογραφεί μέχρι και 72 ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα, δηλαδή μέχρι και την προσεχή Τετάρτη (25/8).

Επισήμανση Νο 2: Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν υπογράψει με τη Nova για έναν επιπλέον χρόνο, δηλαδή για την εφετινή σεζόν (2021-2022), ενώ οι υπόλοιπες ομάδες πλην ΠΑΟΚ (ο οποίος είναι κοντά σε deal με τη Nova) έχουν συμφωνήσει με Nova και Cosmote για συμβόλαια διετούς ή και τριετούς διάρκειας.

Ετσι όπως διαμορφώνεται το τοπίο, η έναρξη του πρωταθλήματος είναι έωλη και για το προσεχές Σαββαοτοκύριακο.

Oι πιθανότητες είναι και πάλι αυξημένες για να αναβληθεί με… άγνωστο ορίζοντα (κάπου στον… Σεπτέμβριο) η εκκίνηση της σεζόν 2020-2021

Διαφήμιση
Διαφήμιση