HomeΚΡΗΤΗΚρητικό γλέντι θα στηθεί στο Θέατρο των Αγρών

Κρητικό γλέντι θα στηθεί στο Θέατρο των Αγρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα αδέλφια που ξέρουν τι θα πει κρητικό γλέντι έρχονται την Πέμπτη 24 Ιουλίου στο Θέατρο των Αγρών για να χορέψουμε μαζί τους και να τραγουδήσουμε δημιουργήματα τους που δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στην κρητική μουσική.

Τα αδέλφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την …πόρτα της κρητικής μουσικής έρχονται στο Θέατρο των Αγρών, με προαιρετικό αντίτιμο στην είσοδο, για να ξεκλειδώσουν, εκεί δίπλα στην καλοκαιρινή φύση, κάθε βήμα του χορού μας και του γλεντιού μας. Η απλότητα και η δεξιοτεχνία σε μια αδελφική σχέση κρητικής μουσικής.

Μια συναυλία στημένη και σχεδιασμένη με μεράκι από τους αδελφούς Στρατάκη μ ένα ύφος που δίνει άλλη διάσταση στην κρητική μουσική και μοιράζει …καρπούς τέχνης και τεχνικής από δυο δημιουργούς, που έχοντας βαθιά γνώση της παράδοσης μας, κάνουν ένα ποιοτικό βήμα μπροστά στη μουσική μας.

O Νίκος Στρατάκης ξεκίνησε από τα 11 του χρόνια να ασχολείται με το λαούτο με την οικογένεια των Ξυλούρηδων. Μετά την χρόνια μουσική διαδρομή του σε εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, δημιούργησε με δική του προτροπή ένα μουσικό σχήμα μαζί με τον αδελφό του Γιώργο Στρατάκη.

Ο αδελφός του Γιώργος ασχολείται και αυτός από την ηλικία των 10 ετών με την λύρα σε παράλληλη πορεία με τον αδελφό του Νίκο. Το πλήρωμα του χρόνου ένωσε τα δύο αδέλφια όπου φέρνουν το σημερινό αποτέλεσμα προσπαθόντας να δημιουργήσουν και να χαράξουν την δική τους μουσική άποψη.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση