HomeHL-9Απίστευτο: Βάλανε ταμπέλα σήμανσης πίσω από… δέντρο

Απίστευτο: Βάλανε ταμπέλα σήμανσης πίσω από… δέντρο

Δείτε τις φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από μία βδομάδα τοποθετήθηκε μία ταμπέλα επί του ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας προκειμένου να ενημερώνει τους οδηγούς για τον δρόμο που πρέπει να λάβουν αν θέλουν να πάνε προς το Ηράκλειο.

Η ενέργεια της τοποθέτησης σήμανσης ήταν κάτι που ζητούσαν οι κάτοικοι όμως το εντελώς παράδοξο είναι το γεγονός πως αν και η ταμπέλα μπήκε, δεν φαίνεται καν!

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο cretapost, τα συνεργεία τοποθέτησαν την ταμπέλα πίσω από ένα μεγάλο δέντρο με αποτέλεσμα να κρύβεται από την φυλλωσιά και το μόνο που φαίνεται είναι η… αρχή της!

tampela tampela2

Μάλιστα, οι κάτοικοι αναρρωτιούνται ποιος έδωσε την εντολή να τοποθετηθεί εκεί η ταμπέλα προσπαθώντας να δώσουν με χιούμορ την εξήγηση, αφού δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτή την απόφαση.

« Η οδική σημανση στον κόμβο Αγίας Πελαγίας έγινε πριν από 1 εβδομάδα.

Πόσο αχρηστοι μπορεί να είναι αυτοί που δίνουν εντολή για το σημείο που θα τοποθετηθούν οι πινακίδες στο ΒΟΑΚ;  θα σας εξηγήσω λοιπόν… δίνουν τις πινακίδες σε έναν εργαζόμενο χωρίς να του διευκρινίσουν πού ακριβώς πρέπει να τοποθετηθουν. Και ρώτα ο εργαζόμενος:»σε ποιο σημείο να τις τοποθετησω;». Και παίρνει αποστομοτική απάντηση:» Βάλε τις όπου νομίζεις και παράτα με ήσυχο». Έτσι δυστυχώς τοποθετούνται οι πινακίδες στο ΒΟΑΚ και όχι μόνο», αναφέρει σχετικά ο αναγνώστης του cretapost.

Διαφήμιση
Διαφήμιση