HomeHL-TOPΕπίθεση σε Πακιστανούς στο Λασίθι: Ανακλήθηκαν τα εντάλματα σύλληψης

Επίθεση σε Πακιστανούς στο Λασίθι: Ανακλήθηκαν τα εντάλματα σύλληψης

Τι αναφέρει στο cretapost ο δικηγόρος Γιώργος Κοκοσάλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των επτά νεαρών ανδρών που κατηγορούνται για την άναδρη επίθεση που δέχθηκαν Πακιστανοί στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, εξαιτίας κάποιων παραλείψεων φαίνεται πως καταστρατηγήθηκαν τα δικαίωματα των κατηγορουμένων με αποτέλεσμα το Συμβούλιο Πλήμμελειοδικών του Λασιθίου να συνεδριάσει και να αποφασίσει την ανάκληση των ενταλμάτων σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, έχει εκδοθεί βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αναφέρει ότι κηρύσσεται απαράδεκτη η ποινική δίωξη στους επτά κατηγορουμένους το οποίο σημαίνει ότι σε εκτέλεση αυτού του βουλεύματος ανακλήθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

«Καταστρατηγήθηκαν τα υπερασπιστικά δικαιώματα των κατηγορουμένων. Δεν μας κάλεσαν ποτέ εγγράφως με κλήση για να απολογηθούμε στην αστυνομία, όπως ορίζει το βούλευμα», αναφέρει μιλώντας στο cretapost, ο συνήγορος ενός από τους επτά, Γιώργος Κοκοσάλης ο οποίος παράλληλα προσθέτει πως από την πλευρά τους θα κατατεθεί ένσταση απόλυτης ακυρότητας της διαδικασίας.

«Θα καταθέσουμε ένσταση απόλυτης ακυρότητας της διαδικασίας λόγω παραβίασης των υπερασπιστικών δικαιωμάτων των κατηγορουμένων. Επίσης θα ζητήσουμε την ανάκληση των νέων ενταλμάτων συλλήψεως», επεσήμανε σχετικά ο κ. Κοκοσάλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση