HomeΕΛΛΑΔΑΑφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς

Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς

Με εντολή εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με εντολή εισαγγελέα ο δήμαρχος Μυκόνου αφέθηκε ελεύθερος.

Ελεύθερος αφέθηκε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου. Σύμφωνα με το mykonosvoice.gr ο δήμαρχος αφέθηκε κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Σύρου και έπειτα από διευκρινήσεις που έδωσε στις Αρχές.

Ο δήμαρχος του νησιού είχε στην κατοχή του όλα τα νόμιμα έγγραφα αλλά και τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που ομόφωνα ήταν υπέρ της κινητοποίησης που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στην παραλία Καλό Λιβάδι.

Συνελήφθη με αυτόφωρη διαδικασία

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Κουκάς συνελήφθη με την αυτόφορη διαδικασία έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του επιχειρηματίας της Μυκόνου που δραστηριοποιείται στην παραλία Καλό Λιβάδι.

Tι είχε προηγηθεί

Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, τις τελευταίες ημέρες πολίτες διαμαρτύρονταν για φράχτες και φοίνικες που -όπως καταγγέλλουν- είχε τοποθετήσει επιχειρηματίας από το Καλό Λιβάδι, εμποδίζοντας την ελεύθερη πρόσβαση των λουόμενων στην παραλία.

Η δημοτική Αρχή, σύμφωνα με το MykonosVoice, είχε δώσει πενθήμερη προθεσμία στον επιχειρηματία ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Η προθεσμία, όμως, τα ξημερώματα παρήλθε και λίγο μετά τις 3:00 μπουλντόζα του δήμου Μυκόνου, παρουσία του δημάρχου και αντιδημάρχων, εμφανίστηκε στο σημείο και γκρέμισε τις κατασκευές.

Ο επιχειρηματίας, ωστόσο, υπέβαλλε μήνυση με συνέπεια ο δήμαρχος Μυκόνου να συλληφθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Real.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση